Beharangozó 2021. augusztus 21., szombat

Káprály Mihály fúj Szolnokon

A Merkantil Bank Liga 5. fordulójában Káprály Mihály vezeti a Szolnoki MÁV FC - DVTK mérkőzést hétfőn este, segítői az oldalvonal mellett Baghy Csaba és Szilágyi Norbert lesznek. A tartalék játékvezető feladatát Németh Ádám látja el.

Káprály Mihály fúj Szolnokon


A Merkantil Bank Liga idei kiírásában a játékvezető munkáját két asszisztens és egy tartalék játékvezető segíti, alapvonali játékvezető és VAR nincs.

Káprály Mihály 1990. november 23-án született - az akkor a Szovjetunióhoz tartozó - Ungváron. Tizennyolc évesen tett játékvezetői vizsgát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Labdarúgó Szövetségnél . Kezdetben asszisztensként, később pedig játékvezetőként járta a megyei bajnokságokat, mielőtt az országos keretbe felkerült.

2011-ben az Év Fiatal Játékvezetője (Lengvári József Díj), míg 2012-ben Az Év Utánpótlás Játékvezetője (Tamás Lajos Díj) lett. 2013-tól a Budapesti Labdarúgó Szövetségnél folytatta pályafutását. 2017. őszén került föl az NB III.-as keretbe, majd 2020. június 27-én egy ZTE - MOL Fehérvár FC mérkőzésen bemutatkozott az élvonalban is.

A focibiro.hu statisztikája szerint eddig 15 mérkőzést vezetett a másodosztályban, ahol összesen 51 sárga és 1 piros lapot osztott ki.

Káprály Mihály még nem vezetett mérkőzést a DVTK első csapatának, de az NB I.-ben alapvonali játékvezetőként már találkozhattunk vele, valamint több alkalommal fújta a sípot tartalék együttesünk, női labdarúgó csapatunk és korosztályos csapataink mérkőzősein is. 

Játékvezetők a DVTK mérkőzésein (2021/2022)

Forduló Játékvezető Asszisztens Asszisztens Tartalék játékvezető
1. Derdák Marcell Kiss Balázs Sinkovicz Dániel Molnár Attila
2. Andó-Szabó Sándor Horváth Zoltán Becséri Gergely Takács János
3. Zám Zsolt Bede Tamás Ország Péter Móri Tamás
4. Hanyecz Bence Medovarszki János Tőkés Róbert Takács Tamás
5. Káprály Mihály Baghy Csaba Szilágyi Norbert Németh Ádám