Összefoglaló 2021. augusztus 21., szombat

U13: III. Kerületi TVE - DVTK

A nyári felkészülési időszakban már második alkalommal találkozott egymással a Diósgyőri VTK és az III. Kerületi TVE U13-as csapata. A két fél ezúttal a fővárosban mérte össze az erejét. A mérkőzésen mutatott forma most már egyre lényegesebb, hiszen két hét múlva ennek a korosztálynak is megkezdődik a bajnoki szezon.

U13: III. Kerületi TVE - DVTK


U13-as felkészülési mérkőzés

III. Kerületi TVE U13 – Diósgyőri VTK U13

Diósgyőri VTK U13: Varga H. - Szemán Á., Birk B., Bordás B., Tóth B., Zaccaria Zs., Lupkovics G., Krompaszki Gy., Sallai K., Mádi-Nagy Zs. Kerekes B., Berta Cs., Meggyesfalvi B., Győrfi L., Pápai O., Riczu Gy., Márton Gy. Kristóf Z. Vezetőedző: Szakál Csaba. 

Gólszerző: Riczu Gy. (3), Pápai O. (2).

Szakál Csaba: - Az elmúlt két hétben ez volt a második felkészülési mérkőzésünk a III. Kerületi TVE csapata ellen. A összecsapás nagy tempóban zajlott, ami sokszor azzal járt, hogy indokolatlanul kapkodtunk, és sok labdát szórtunk el. Az első tizenöt, illetve az utolsó negyed első tíz percét leszámítva olyan játékot tudtunk bemutatni, amire mindig képesek lennénk. Azon fogunk dolgozni, hogy ez a jó teljesítmény egyénileg és csapatszinten is állandósulni tudjon. Örömteli, hogy ismét jó iramú, fejlesztő hatású meccset tudtunk játszani egy nagyon jó erőkből álló edzőpartner ellen, ahol a középpontban egyértelműen a gyerekek fejlődése állt. Jó munkát kívánunk a Kerület csapatának a folytatáshoz, a mi srácainknak pedig jár a gratuláció. 

Megjegyzés: az U14-es korosztály alatt az előttünk álló szezonban már nem számolják az eredményt, mert a gyerekek fejlődése az elsődleges cél, nem pedig a végeredmény. A DVTK LSA csapatainál is ezt az irányt fogjuk követni a beszámolóknál, amikor a diósgyőri gyerekek bajnoki vagy felkészülési találkozókon lépnek pályára. A csapat keretét, gólszerzőket és edzői értékelést a jövőben is közölni fogunk, eredményt azonban a beszámolóknál nem fognak találni.