A szerdai napon az U15-ös versenyben a párosok léptek először asztalhoz. A Fischer-Kopcsó páros az első mérkőzésen a debreceni Balogh-Fülöp kettőst győzte le 3:0-ra, majd a legjobb nyolc közé jutásért, a későbbi győztestől, a Kizakisz-Wei duótól szenvedett vereséget.

Egyéniben Fischer Csaba megnyerte csoportját így a főtáblára került, ahol a legjobb 32 között a KSI játékosától, Fodortól szenvedett vereséget. Kopcsónak nem volt szerencséje, mivel a 21-es csoportban hiába nyert 2 mérkőzést is, a 4 játékos körbeverte egymást, így sajnos ifjú játékosunk nem került a főtáblára.

Csütörtökön az U19-es kategóriában is a párosok küzdelmeivel kezdődött a verseny. A Fischer-Kopcsó pár a főtáblára jutásért a Mayer-Pap, kecskeméti kettőst győzte le 3:2-re, majd az első fordulójában a Pandurevic-Szűcs (Szécsény-Hed-Land) páros következett, akiktől 3-0 arányú vereséget szenvedtek.

Krebs Levente testvérével, a Szécsény csapatában szereplő, Krebs Bálinttal indult. Az első fordulóban a Horváth-Makai (Honvéd Szondi) párosát 3:0-ra, a második fordulóban a Török-Epinger (KSI-Honvéd Szondi) párt 3:1-re, a legjobb négy közé jutásért a Kizakisz-Wei párost 3:2-re győzték le. A döntőbe jutásért, az első helyen kiemelt, Ócsai-Kishegyi páros következett, akiktől nagy csatában 3:1-re kikaptak, és lettek végül bronzérmesek.

Az egyéni versenyben Fischer Csaba és Kopcsó Levente sem jutott tovább a csoportjából. Krebs Levente a főtáblán kezdett, ahol az első fordulóban Oroszkit (Dunakeszi) 3:0-ra, majd a testvérét Krebs Bálintot nagy csatában 3:2-re verte. A negyeddöntőben a későbbi győztestől, Huzsvártól szenvedett vereséget Krebs, 4:1 arányban, nagy csatában.

András Miklós, szakosztályvezető: - A két U15-ös miskolci fiút, Kopcsó Leventét és Fischer Csabát meg kell dicsérni! Mivel még nincsen állandó termünk így kevés edzéssel is helyt álltak. Nem úgy készülnek fel a versenyekre, ahogy szeretnének, remélem, ez hamarosan megváltozik és az új teremben minden nap tudnak edzeni. Az új igazolásunk, Krebs Levente párosban testvérével harmadik lett, míg az egyéniben nagy meccsen kapott ki a későbbi győztestől. Gratulálok a gyerekeknek, remélem lesz folytatás!