- Ariana a maga huszonhét évével nem csak korelnöke, de vezéregyénisége is lesz csapatunknak. Egy igazi mókamester, imád viccelődni és szerencsére ebben a társaiban is partnerre talál. Centerposzton a magasságát remekül tudja kamatoztatni, blokkban és támadásban is kiemelt szerep hárul majd rá. Dhurate jelenlegi formáján nagyon látszik, hogy később kapcsolódott be a felkészülési programba, de idővel ez a különbség biztosan el fog tűnni, és azt a szintet fogja tudni hozni, amit a koszovói válogatatott csapatban is láthattunk tőle. Szintén értékes tagja lesz a csapatnak, átüthetetlen blokkjai rengeteg pontot hozhatnak a bajnokság során – értékelte játékosait Farkas Mihály vezetőedző.

Arijana Oki Okuka Jovic

Születési idő: 1993. december 9.
Nemzetiség: bosnyák
Magasság: 190 cm
Poszt: center

Pályafutás

2021 - DVTK
2021 tavasz - CSU Medicina Târgu Mureș
2021 tavasz - OK Ankaran Hrvatini
2020 ősz - CSU Belor Galați
2019-2020 - CV Universidad César Vallejo
2016-2019 - Stella Calais Volley Ball
2010-2016 - ŽOK Bimal-Jedinstvo
2006-2010 - ŽOK Gacko

- Boszniából indulva iskoláim befejezése után volt szerencsém otthonomtól messze, külföldön is szerepelni és fejlődni – mondta Arijana Oki Okuka Jovic. – Ezt megelőzően sajnos még nem volt alkalmam Magyarországon parkettre lépni, de tudom, hogy egy erős mezőnyből álló ligába kerültem. Pontosan ezért rendkívül keményen dolgozunk, de így együtt fejlődünk, megismerjük egymást és idővel igazi csapattá válunk. Különös számomra, hogy én vagyok a csapat rangidőse, azonban a lányokkal remekül kijövök mind az edzéseken, mind a szabadidőnkben. Igyekszem fejlődni, jobb játékossá válni, javítani a személyes statisztikáimon és ezzel a csapat meghatározó játékosa lenni.

Dhurate Sylejmani

Születési idő: 1999. március 9.
Nemzetiség: koszovói
Magasság: 186 cm
Poszt: univerzál

Pályafutás

2021 - DVTK
2019-2021 - KV Drita Gjilan
2017-2019 - KV Kastrioti-Ferizaj

- Most először szerepelek a hazámon kívül, izgatottan várom, milyen egy idegen országban bizonyítani. Minderre egy erős magyar bajnokságban, egy alakulóban lévő, fiatal, ám jó szellemű csapatban van lehetőségem – tekintett várakozással az előttünk álló szezon elé Dhurate Sylejmani. – Keményen edzünk és készülünk a bajnokságra, a lányok rendkívül segítőkészek és mosolygósok, könnyű volt beilleszkednem. Igyekszem a szezon során olyan játékot nyújtani, hogy mind a DVTK-ban, mind hazám válogatottjában alapemberként számoljanak velem.