Összefoglaló 2021. augusztus 28., szombat

LU19: DVTK - ETO 0-0

Nem hozott gólt a DVTK U19-es leány csapatának első bajnoki mérkőzése. Az ETO FC Győr elleni találkozón a kapuk többször is veszélyben forogtak, de egyik fél sem tudott betalálni. A döntetlen ennek tudatában abszolút igazságosnak mondható.

LU19: DVTK - ETO 0-0


Leány Országos U19-es bajnokság, 1. forduló

Diósgyőri VTK LU19 - ETO FC Győr LU19 0-0 

DVTK edzőközpont, 40 néző. Játékvezetők: Fülöp Norbert, Papp Róbert, Nagy Ferenc. 

Diósgyőri VTK LU19:  Bokros V. - Váradi L., Zahár F., Nagy B., Végh K., Tóbik M., Kóka J., Dudás E., Szilágyi A., Somogyi D., Stumpf Zs. Vezetőedző: Roza László.

ETO FC Győr U19: Óvári T. - Altrichter B., Tóth S., Szabóvá S., Süveges H., Virág A., Győri K., Nagy K., Kránicz V., Szatmári D., Hideghéty R. Vezetőedző: Süle János. 

Csere: Szabová S. helyett Szabó F. a 67., Szilágyi A. helyett Garabecz V. a 68., Süveges H. helyett Rozs F. a 77., Dudás E. helyett Varga E. a 78., Hideghéty R. helyett Dombi R. a 85. percben. 

Sárga lap: Végh K. a 66., Smuk K. a 77, Nagy B. a 87. percben. 

Roza László: - Az egyik szemem sír, a másik nevet. A játék képe alapján a döntetlen igazságos, de egy kis hiányzértem azért maradt. Nagy lehetőségeink voltak, ezért meg is nyerhettük volna a találkozót. Mindenki odatette magát ezen a mérkőzésen, amiért gratulálok a lányoknak. Az elmúlt hónapok egyik legjobb teljesítményét nyújtottuk, ami hatalmas pozitívum a jövőre nézve. 

Süle János: - Reális eredmény született a bajnoki nyitányon. Nálunk is sok változás történt, fiatalítottunk, jelentősen kicserélődött az állományunk. A korosztályváltás után a lányoknak még szokni kell a ritmust. Idegenben elégedett vagyok az egy ponttal, bár lehetett volna másképp is. Mindkét fél előtt adódtak lehetőségek, talán nekünk több nagy ziccerünk volt, de a DVTK is betalálhatott volna a mi kapunkba.