Huszonkilenc versenyző indult a DEAC otthonában rendezett fordulón, ahonnan négy miskolci dartsos jutott fel a 16-fős főtáblára a csoportküzdelmekből. Bugil Ákos, Kamenyiczki Tibor, Palotás István és Tóth Zoltán a 17. helyen zárta a versenyt.

A főtábla első körében Kürti Áron a végső győztestől, míg Vadnai Péter József hazai versenyzőtől szenvedett 4:2-es vereséget, így a 9. pozícióban zártak. Velük ellenben, Bogár Alexandra hat legben nyerni tudott a negyeddöntőbe jutásért, ahol csapattársától, André Rolandtól kapott ki 4:3 arányban, és zárt az ötödik helyen.

André Roland a könnyed első, és a nehéz második meccse után, a sormintát követve, ismét magabiztos meccset játszott az elődöntőben, amit 5 legben húzott be.  Következhetett a finálé, ahol végül nagy csatában, 4:2 arányban maradt alul Vályi Attilával szemben, és zárt a második helyen.

A régiós ranglista élén továbbra is Kürti Áron tanyázik, míg André Roland szezonbeli ötödik dobogójával feljött az 5. helyre. Az első tizenkettő közt Kamenyiczki Tibor szerepel még a DVTK csapatából, aki a 10. helyen áll.

 

A kép egy korábbi versenyen készült.