Összefoglaló 2021. szeptember 11., szombat

LU19: DVTK - Hatvan 3-0 (2-0)

Három gólos sikert aratott az U19-es leány bajnokságban a Diósgyőri VTK korosztályos csapata. A Hatvan elleni hazai összecsapáson Tóbik Melánia már az első félidőben kétszer betalált az ellenfél hálójába, a végeredményt pedig Kóka Jázmin állította be a fordulás után.

LU19: DVTK - Hatvan 3-0 (2-0)


Leány Országos U19-es bajnokság, 3. forduló

Diósgyőri VTK LU19 - FC Hatvan LU19 3-0 (2-0)

DVTK edzőközpont, 30 néző. Játékvezetők: Suszter Gábor, Miskovics Tamás, Elek Balázs.

Diósgyőri VTK LU19: Ádám P. - Sulyok P., Végh K., Tóbik M., Kóka J., Dudás E., Lovász E., Gyarmathy F., Somogyi D., Végh D., Varga E. Vezetőedző: Roza László.
FC Hatvan LU19: Lestyánszki D. - Balla D., Danó A., Danyi R., Krupa E., Varga A., Gál E., Kanyó B., Serfőző E., Steinke J., Hajdu A. Vezetőedző: Győri Tamás Norbert.

Csere: Ádám A. helyett Bokros V. az 52., Végh D. helyett Váradi L. az 52., Dudás E. helyett Garabecz V. a 68. percben. 
Sárga lap: Varga E. a 24., Gál E. a 63., Balla D. a 71., Tóbik M. a 74. percben. 
Piros lap: Somogyi D. a 77. percben. 
Gólszerző: Tóbik M. (1-0) a 8., Tóbik M. (2-0) a 34., Kóka J. (3-0) a 62. percben. 

Roza László: - Attól függetlenül, hogy a végén már esetleges volt a játék stílusa, a lányok nagyon jól teljesítettek ezen a napon. A győzelem nem forgott veszélyben, ami köszönhető annak is, hogy remekül sikerült az egész heti felkészülésünk. A jó hozzáállásnak és az elvégzett munkának pedig meg lett az eredménye. 

Győri Tamás Norbert: - Az első félidőben magunkat vertük meg, hiszen két nagy hibát követően kaptunk gólt. A harmadik találatnál a diósgyőriek már felismerték, hogy alacsony súlyponttal rendelkezünk, ezért távolról is vállalkoztak. Gratulálok a hazaiak sikeréhez, de bosszant, hogy ilyen könnyen adtuk magunkat.