Beharangozó 2021. szeptember 11., szombat

Csonka Bence vezet Győrben

Csonka Bence vezeti vasárnap este az ETO - DVTK mérkőzést, segítői Kovács Gábor és Mohos Milán lesznek. A tartalékjátékvezető feladatát Farkas Tibor látja el.

Csonka Bence vezet Győrben


A Merkantil Bank Liga idei kiírásában a játékvezető munkáját két asszisztens és egy tartalék játékvezető segíti, alapvonali játékvezető és VAR nincs.

Csonka Bence 1992-ben született Gyulán, édesapja Csonka János is dolgozott játékvezetőként. Csonka Bence 2017-től tagja az NB II.-es keretnek, az élvonalban 2019. augusztus 24-én debütált a Paksi FC - MOL Fehérvár mérkőzésen.

A focibiro.hu statisztikája szerint eddig 46 mérkőzést vezetett a másodosztályban, ahol összesen 179 sárga és 10 piros lapot osztott ki. Az élvonalban 7 meccsen 27 sárga lap fűződik a nevéhez, míg a pirosat nem vette elő.

Csonka Bence először vezet tétmékőzést a DVTK-nak, de korábban rendszeresen találkoztunk vele alapvonali játékvezetőként.

Az ETO - DVTK mérkőzésen Csonka Bence munkáját az oldalvonalak mellett Kovács Gábor és Mohos Milán segíti. A tartalékjátékvezető feladatát ó Farkas Tibor látja el.

Játékvezetők a DVTK mérkőzésein (2021/2022)

Forduló Játékvezető Asszisztens Asszisztens Tartalék játékvezető
1. Derdák Marcell Kiss Balázs Sinkovicz Dániel Molnár Attila
2. Andó-Szabó Sándor Horváth Zoltán Becséri Gergely Takács János
3. Zám Zsolt Bede Tamás Ország Péter Móri Tamás
4. Hanyecz Bence Medovarszki János Tőkés Róbert Takács Tamás
5. Káprály Mihály Baghy Csaba Szilágyi Norbert Németh Ádám
6. Szilágyi Sándor Becséri Gergely Aradi József Szigetvári Márk
6. Csonka Bence Kovács Gábor Mohos Milán Farkas Tibor