Összefoglaló 2021. szeptember 19., vasárnap

U19: ETO - DVTK 2-3 (1-0)

Változatos és fordulatos mérkőzésen hozta el a három bajnoki pontot Győrből a Diósgyőri VTK U19-es csapata. A hazaiak szereztek vezetést, amit a fordulás után Csatári Gergő duplájával megfordítottak a piros-fehérek. Az ETO azonban egyenlített, ám a hajrában Benkő Péter gólja diósgyőri sikert eredményezett.

U19: ETO - DVTK 2-3 (1-0)


Országos U19-es bajnokság
Kiemelt csoport, 4. forduló

ETO FC Győr U19 - Diósgyőri VTK U19 2-3 (1-0)

Győr, ETO Stadion, 50 néző. Játékvezetők: Wittner József, Török Bence, Závotka Csongor. 

ETO FC Győr U19: Kantó Zs. - Csáki A., Óvári B., Klausz M., Mitring Zs., Erdei M., Bakos Zs., Tóth R., Kovács Z., Lasz Sz., Urblik N. Vezetőedző: Guzman Munoz. 
Diósgyőri VTK U19: Bánhegyi B. - Bencsík D., Molnár R., Illés B., Gulyás M., Csatári G., Dankó N.,, Juhász Á., Komlósi B., Horváth T., Benkő P. Vezetőedző: Vincze Richárd.
Csere: Klausz M. helyett Ignácz M. a 61., Bakos Zs. helyett Lacza A. a 61., Horváth T. helyett Fülöp L. a 65., Bencsík D. helyett Peisser S. a 71., Komlósi B. helyett Szloboda Á. a 71., Tóth R. helyett Major Sz. a 72., Molnár R. helyett Elizeus Á. a 84. percben. 
Sárga lap: Tóth R. a 42., Lasz Sz. a 47., Csatári G. a 74., Fülöp L. a 90. percben. 
Gólszerző: Erdei M. (1-0) a 7., Csatári G. (1-1) a 48., Csatári G. (1-2) a 61., Csáki A. (2-2) a 65., Benkő P. (2-3) a 81. percben. 

Guzman Munoz: - Jó és nehéz mérkőzést játszottunk egy nagyszerű csapattal szemben. A DVTK megérdemelten győzött, további sok sikert kívánok az egész csapatnak. 
Vincze Richárd: - Aki kint volt a meccsen biztos, hogy jól szórakozott, mert változatos,  sok gólos játék volt. Mind a két csapat tudta, hogy a másik mit akar játszani, ami mutatja, hogy egy olyan Győrt győztünk le, amelyen van saját stílusa, játékmodellje. Ez pedig örömteli, hiszen elég ritka ebben a korosztályban. Az első félidőben kicsit félve kezdtük a meccset. Szokatlanul sok eladott labdánk volt, ebőbl pedig az ETO jól alkalmazta az átmeneteket. A kapott gól után még többet birtokoltunk,sok labdàt szereztünk vissza az ellenfél térfelén, de a mélységi beindulások nem voltak elég hatékonyak az ellenfél védő vonalába. A Második félidőben jól támadtuk ezeket a területeket akár labdabirtoklás akár labdaszerzés után. Nagy öröm volt látni ezúttal is Csatári Gergő jàtékát,  aki minimum egy szinttel mezőny felett volt. A legjobbakat kívánom az ETO-nak és termeszetesen a csapat vezetőedzőjének, Antonionak.