Huszonnyolc fős mezőny gyűlt össze a debreceni fordulóra, ahol a csoportküzdelmek után 16-an kerültek fel a főtáblára, köztük három diósgyőri játékos is. Veres László, Tóth Zoltán, Sviderszki Dávid és André Roland ezúttal nem jutott tovább a csoportból, így a 17. helyen zártak.

Vadnai Péter József hazai játékos ellen kezdett az egyenes kieséses szakaszban, ahol 4:1-es vereséget szenvedett és végzett a kilencedik pozícióban. Kamenyiczki Tibor az első fordulóban hat legben jutott tovább, azonban a negyeddöntőben 4:1-re kikapott, így az 5. helyen zárt.

Kürti Áron a főtáblán is folytatta a csoportkörben mutatott formáját és legveszteség nélkül jutott el a legjobb nyolc közé. Ezt követően hatalmas, 4:3-as csatában jutott tovább az elődöntőbe, ahol hat leges győzelemmel lépett a fináléba. Az aranyéremért folyó csatában végül 4:1 arányban kapott ki a DVTK dartsosa, viszont szezonbeli ötödik dobogójával tovább növelte előnyét a régiós ranglistán.

Kürti Áron 18 ponttal vezet a Kelet-Magyarországi rangsor élén, míg André Roland az ötödik, és Kamenyiczki Tibor a 10. helyen áll.