Összefoglaló 2021. szeptember 26., vasárnap

Dunaújvárosi Acélbikák - DVTK Jegesmedvék 1-3

Mindhárom bajnoki pontot elhozta Dunaújvárosból a DVTK Jegesmedvék csapata. A Dunaújvárosi Acélbikák elleni meccs első harmadbában Walker és Mihalik is betalált a kapuba, majd Szabad Kevin növelte az előnyt. A hazaiak Szécsi révén szépítettek, majd becsülettel küzdöttek, de Tokaji Viktor együttese végül megnyerte a meccset.

Dunaújvárosi Acélbikák - DVTK Jegesmedvék 1-3


Erste Liga

Alapszakasz - 4. forduló

2021. szeptember 26. 17:00

Dunaújvárosi Acélbikák - DVTK Jegesmedvék 1-3 (0-2, 1-1, 0-0)

Dunaújvárosi Jégcsarnok, 122 néző, játékvezetők: Gangel László, Németh Márton, Fényi S. Barnabás, Dorner Béla Benjámin

Dunaújvárosi Acélbikák: Kovács (Pinczés B.) - Erdély, Pozsár, Dudkin, Horváth, Szappanos, Benke, Bobcek, Németh, Szűcs, Török, Bubnov, Szécsi, Lőczi, Németh, Pinczés O., Druja, Marosi, Gebei, Somogyi, Tamás, vezetőedző: Leo Gudas

DVTK Jegesmedvék: Kiss B.(Duschek) - Doetzel, Hadobás, Walker, Galanisz, Ritó - Hyvarinen, Wehrs, Vojtkó, Miskolczi, Szabad - Szirányi, Kiss R., Farkas M., Lövei, Galajda - Farkas O., Pecsét, Mihalik, vezetőedző: Tokaji Viktor

0-1 07:39 Walker (Hadobás)
0-2 09:09 Mihalik (Szirányi)
0-3 22:24 Szabad (Doetzel, Galanisz)
1-3 34:17 Szécsi (Török, Bobcek)

Értékelés

Leo Gudas: Szoros csata, jó mérkőzés volt ez számunkra. Becsülettel küzdöttünk végig, az egyetlen igazán nagy problémánk az volt, hogy emberelőnyben nem tudtunk gólokat lőni, pedig a lehetőségek megvoltak rá. Ezzel együtt most hatvan percen át küzdöttünk, olykor jól is játszottunk.

Tokaji Viktor: Nem volt szép, inkább küzdelmes meccs volt, viszont annál hasznosabb, mert elvittük a három pontot. Nem játszottunk jól, aztán a kiállításokkal magunkra húztuk a Dunaújváros együttesét, és nem tudtunk erről az útról, csak néha leszállni. A meccs végén emiatt volt lehetősége a DAB-nak a felzárkózásra, vagy akár az egyenlítésre is, húsz perc emberhátrányunk volt, ami megengedhetetlen, s bár ezt most megúsztuk, nem engedhetjük meg ezt magunknak. Nem találtuk ma a meccs ritmusát.

fotó: DAB