Összefoglaló 2021. szeptember 27., hétfő

LU15: DVTK - MTK 1-6 (1-4)

Hazai pályán szenvedett vereséget a jó erőkből álló MTK Hungária FC-vel szemben a Diósgyőri VTK U15-ös leány csapata. A fővárosiak hamar eldöntötték a találkozó sorsát, ám ezután a piros-fehéreknek volt tartásuk. Farkas Napsugár szépíteni tudott, a második játékrészben azonban újabb két vendéggól következett, így alakult ki a végeredmény.

LU15: DVTK - MTK 1-6 (1-4)


Országos Leány U15-ös bajnokság, 5. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - MTK Hungária FC U15 1-6 (1-4)

DVTK edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Tóth Zsolt. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Sándor L., Horváth K., Képes J., Plopp G., Balogh M., Szilvási N., Képes K., Farkas N., Magyar A., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor. 
MTK Hungária FC U15: Oravecz E. - Veres S., Csoma L., Zsirka-Klein A., Szabó M., Borzák L., Kovács R., Győző R., Császár A., Garda J., Tassy K. Vezetőedző: Tóth Judit. 
Csere: Magyar A. helyett Keczán F. a 41., Horváth K. helyett Alföldi R. a 41., Farkas N. helyett Nagy E. a 48., Győző R. helyett Bellon P. az 57., Sándor L. helyett Kádas D. a 64., Mezőssy M. helyett Fekete É. a 64. percben. 
Sárga lap: Alföldi R. az 53. percben. 
Gólszerző: Szabó M. (0-1) a 3., Szabó M. (0-2) a 4., Tassy K. (0-3) a 6., Borzák L. (0-4) a 7., Farkas N. (1-4) a 30., Zsirka-Klein A. (1-5) a 47., Borzák L. (1-6) a 77. percben. 
György Gábor: - Úgy jártunk, mint az egyszeri bokszoló, aki leengedett kesztyűkkel lép a ringbe az egyik legerősebb ellenfelével szemben. Köszönte is az MTK, és nyolc perc alatt négyszer ránk is számolt. Ugyanakkor dicséret illeti a csapatot, hogy utána sikerült felállnia a padlóról, és egy jó harminc percet produkálni. Ekkor helyzeteket dolgoztunk ki, gólt rúgtunk. 
Reménykedtünk, hogy a második félidőben sikerül még egy szintet lépnünk, de sajnos nem jött össze. A labda kihozatalaink nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna, ezt még ki kell beszélünk a lányokkal. Gratulálok a jobb erőkből álló MTK csapatának. 
Tóth Judit: - Remekül kezdtük a mérkőzést, már az első félidőben eldöntöttük a három pont sorsát. Talán az eredmény kicsit megnyugtatott bennünket, ennek is tudható be, hogy a második félidő kicsit gyengébbre sikerült. Sok nagy helyzetet kihagytunk, több ziccert is elhibáztunk. Ha egy kicsivel pontosabban és hatékonyabban tudtuk volna a támadások végét befejezni, akkor eredményesebbek is lehettünk volna egy sportszerűen küzdő és jól felkészített Diósgyőr ellen..