Október 8-án, péntek a II. Haladás Openen 87 nevező közül Kürti Áron az előkelő 5. helyen, míg Bogár Alexandra a 17. pozícióban zárt.

Másnap a Dreher Magyar bajnokság kilencedik, egyben utolsó fordulóját rendezték, végig egyenes kiesés rendszerben. Bogár Alexandra a 9. helyen zárt, míg az összesítésben a 16. helyen végzett a bajnokságban. Kürti Áron szintén a kilencedik lett, miután három mérkőzést megnyerve bejutott a legjobb 16 közé csoportjából, ahol hét legben kapott ki Rucska Józseftől, aki szeptemberben részt vett a PDC Hungarian  Darts Trophyn is. A DVTK versenyzője végül a 40. helyen végzett az országos bajnokságban.

Vasárnap a Dreher Magyar kupa küzdelmeiben Bogár Alexandra megnyerte a csoportját, viszont az egyenes kiesés szakaszban szoros vereséget szenvedett a későbbi döntőstől, így végül az 5. helyen végzett. Kürti Áron erős mezőnyben második helyen jutott tovább a főtáblára, ám az egyenes kieséses szakaszra már sajnos fejben elfáradt és csak a 33. helyet szerezte meg a háromnapos intenzív versenyzés lezárásaképpen.