Az Aranybikák SE otthonában rendezett zárófordulón húsz fős mezőny gyűlt össze, akik közül André Roland és Tóth Zoltán a 17. helyen zárták a tornát.

A tizenhat fős főtábla első körében Bugil Ákos a ranglistavezetőtől kapott ki, míg Varga Balázs négy legben búcsúzott csoportgyőzelmét követően és végeztek a kilencedik pozícióban.

Kamenyiczki Tibor 4:0 arányban győzött a nyolcba jutásért, ahol szoros hét leges csatában kapott ki egy hazai versenyzőtől és zárt az ötödik helyen. Kürti Áron csoportmásodikként jutott fel a főtáblára, ahol először öt, majd négy legben nyert és lépett az elődöntőbe. A fináléba kerülésért a régiós ranglista első két helyezettje vívott nagy küzdelmet, amit hatalmas csatában Vályi Attila nyert meg 4:3 -ra, így a diósgyőri dartsos a bronzérmet szerezte meg.

Szezonbeli nyolcadik dobogójával Kürti Áron a régiós ranglista második helyén zárt, míg André Roland a nyolcadik, Kamenyiczki Tibor pedig a tizedik pozícióban, így ők hárman képviselhetik majd a DVTK-t a Magyar Darts Liga országos döntőjében november 27-én.