Összefoglaló 2021. november 26., péntek

DVTK Jegesmedvék - FTC-Telekom 1-5

Az Erste Liga pénteki játéknapján az FTC-Telekomot fogadta a DVTK Jegesmedvék. Tokaji Viktor együttese sokáig jól tartotta magát, de a gól nélküli első harmad után a vendégek szerezték meg a vezetést. A záró játékrészben Tóth Adrián mesterhármasa eldöntötte a három pont sorsát.

DVTK Jegesmedvék - FTC-Telekom 1-5


Erste Liga

Alapszakasz - 19. forduló

2021. november 26. 18:00

DVTK Jegesmedvék - FTC-Telekom 1-5 (0-0, 0-1, 1-4)

Miskolci Jégcsarnok, 585 néző, játékvezetők: Németh Márton, Varjú Árpád, Balla Norbert, Szabó Dániel

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. (Duschek) - Wehrs, Hyvarinen, Walker, Miskolczi, Elgestal - Hadobás, Doetzel, Mattyasovszky, Lövei, Galajda - Szirányi, Kiss R., Vojtkó, Galanisz, Ritó - Szabad, Illés, Pecsét, Mihalik, Farkas M. vezetőedző: Tokaji Viktor

FTC-Telekom: Arany (Földes) - Boros, Karmeniemi, Hajós, Kóger, Nagy G. - McFadden, Seregély, Fowlie, Tóth A., Tóth G., - Hegyi, Sarcia, Kulmala, Somogyi, Tamminen, Galántai, Komáromy, Roczanov, vezetőedző: Fodor Szabolcs

0-1 30:40 Nagy G. (Kóger)
0-2 41:10 Tóth A. (Tóth G., Sarcia)
0-3 43:43 Tóth A. (Kóger, Karmeniemi)
1-3 57:15 Kiss B.
1-4 58:37 McFadden (Nagy G.)
1-5 59:43 Tóth A. (Kóger, Hegyi)

Értékelés

Tokaji Viktor: Nem feltétlenül tükrözi az eredményt azt a játékot, ami jégen volt. Nem először a szezonban. Összességében azt kell, hogy mondjam, nagyot küzdöttünk. Nem feltétlenül a Fradi ellen, hanem saját magunk ellen. Érvényes ez a harmadik harmadra kifejezetten. Tudtuk azt, hogy a Fradi egy bajnok csapat, tudtuk azt, hogy a Fradi egy jó csapat és valahogy nem azzal az energiaszinttel kezdtük el a játékot ahogy szerettük volna. Megijedtünk a saját magunk árnyékától. Viszont ahogyan a fiatalok végig húzták ma a szekeret, az mindenféleképpen előremutató és tulajdonképpen ezért van ez az egész szezon.

Fodor Szabolcs: Végig dolgoztuk a 60 percet. Mindenki láthatja és nem titok, hogy a DVTK egyre jobb. Már a bajnokság elején is jók voltak, de még hiányzott nekik a gól. Nagyon harcos csapat és 100%-ot kell nyújtani ahhoz, hogy legyőzzük őket, pláne itt Miskolcon. Úgy gondolom, hogy a csapatomnak ez sikerült. Az emberhátrányos védekezés fantasztikus volt, az emberelőny is. A speciális játékok rendben voltak. Ez kell ebben a ligában, hogy ha valaki nyerni szeretne. Úgy gondolom mi megküzdöttünk és megérdemelten visszük haza a három pontot.