Népes, 72 fős mezőnnyel vette kezdetét az U19-es fiú ranglistaverseny Gödöllőn, ahol Krebs Levente kiemeltként várta a főtábla küzdelmeit, míg Fischer Csaba és Kopcsó Levente a csoportokban kezdte meg a MOATSZ Kupát a bejátszásba jutásért.

Fischer Csaba két győzelemmel és egy verséggel, jobb szett arányának köszönhetően jutott tovább a második helyen kvartettjéből, míg Kopcsó Levente a negyedik helyen végzett csoportjában. Fischer a legjobb 32 közé kerülésért ceglédi ellenfél ellen állt asztalhoz, ahol 3:1 arányban győzött, így nagyszerű játékkal feljutott a főtáblára, ahol a későbbi ezüstérmes Ócsaival már nem bírt.

Krebs Levente nyírbátori játékost vert az első körben három szettben, majd a negyeddöntőbe jutásért 3:1 arányú győzelmet aratott a budaörsi Szabó Ákos ellen hátrányból fordítva. A DVTK-ba az év elején visszatérő játékos a legjobb nyolc között fővárosi játékost múlt felül 4:1 arányban, majd az elődöntőből hat szettes győzelemmel jutott tovább. Ifjúsági válogatottunk a fináléban a ceglédi Ócsai Mátéval mérkőzött, ahol két szettes hátrányból fordítva, bravúros 4:3-as győzelmet aratott, és szerezte meg a fényesen csillogó aranyérmet.

András Miklós szakosztályvezető: Nagyon boldog vagyok! Ez egy fantasztikus siker! Magabiztosan játszott Levi, pedig csak a nyolc között volt kiemelve, de végig nagyon hajtott és a döntőben 0:2-ről fordított. Voltak olyan helyzetek  a verseny folyamán, amikor hátrányban volt, de nem omlott össze, hanem megmutatta, hogy innen is lehet nyerni! Gratulálok Levi! Csak így tovább! Fischer Csabi főtáblás győzelme is nagyszerű eredmény! Kopcsó is szépen helytállt. Várjuk a további szép eredményeket. Sokat fejlődtek, és az új teremben már bármikor tudnak edzeni. Számítunk Rájuk is!