Összefoglaló 2021. december 28., kedd

DVTK Jegesmedvék - Titánok 6-3

Az Erste Liga keddi játéknapján a Titánok csapatát fogadta a DVTK Jegesmedvék. Tokaji Viktor együttese a több hiányzó ellenére már az első harmadban háromgólos előnyre tett szert és végig magabiztosan játszva szerezte meg a három bajnoki pontot.

DVTK Jegesmedvék - Titánok 6-3


Erste Liga

Alapszakasz - 25. forduló

2021. december 28. 18:00

DVTK Jegesmedvék - Titánok 6-3 (3-0, 1-1, 2-2)

Miskolci Jégcsarnok, 650 néző játékvezetők: Kókai Márk, Nagy Attila, Vincze Dániel, Vincze Péter Tamás

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. (Duschek) - Szirányi, Hyvarinen, Walker, Galanisz, Elgestal - Illés, Doetzel, Mattyasovszky, Lövei, Galajda - Vojtkó, Kiss R., Miskolczi, Ritó, Farkas M. - Pecsét, Károly, Mihalik, vezetőedző: Tokaji Viktor

Titánok: Szeles (Gáspár) - Reiter, Mingazov, Dolinar, Farkas Astrakhantsev, Molnár, Kóger, Nochta Dudkin, Lundin, Grin Nagy, Fekete, Ambrus, Mayer, Alapi, Dézsi, Jábor, Szabó Cs., Rózsahegyi vezetőedző: Anatolij Bogdanov 

1-0 Walker
2-0 Kiss R.
3-0 Galanisz
4-0 Szirányi
4-1 Ambrus
5-1 Vojtkó 
5-2 Dudkin
5-3 Mayer 
6-3 Walker 

Értékelés

Tokaji Viktor: Aminek örülünk az a három pont, valamint, hogy a játék elején sikerült egy három gólos előnyre szert tennünk. Talán sokkal kapuratörőbben játszunk, mint korábban. Nem keresünk annyira tökéletes helyzeteket. Az eddigi időszak arról szólt, hogy nem megy a gól lövés, de a mai napon is sikerült hatszor a kapuba találnunk, legutóbb Győr ellen is nyertünk, talán a kapott gólok számában van most egy kis restanciánk saját magunkhoz képest. Ebben javulnunk kell. Nagyon örülünk ennek a három pontnak és két nap múlva remélhetőleg kevesebb hibával, de ismét győzni tudunk.

Arany Máté: Azt gondolom, hogy a mérkőzésnek csak a második felében játszottunk úgy, ahogyan a csapat igazából tud. Az elején egy kicsit indiszponált játékot játszottunk, nem volt pontosság és nem a saját játékunk volt ez. A mérkőzés második felére tudtunk energiát szerezni. Elkezdtünk ütközni, jók voltak a letámadásaink, meg is dolgoztunk és találtunk is gólokat. Ez a teljesítmény most erre volt elég, levonjuk ebből a következtetéseket. A DVTK-nak gratulálok, nagyon jó hokit játszottak.