Mint arról korábban már beszámoltunk, január 3-án, hétfőn az ilyenkor szokásos egészségügyi vizsgálatokkal és fizikai állapotfelméréssel kezdődött az év a labdarúgók számára, de a terveknek megfelelően délután már a DVTK Edzőközpontban edzett a csapat.

A DVTK küldöttsége az év első edzése után útra kelt, Budapesten a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett töltötte a csapat az éjszakát, majd reggel 8 órától a becsekkolást követően már a repülőtéren várták a Málagába tartó gép 9 óra 30 perces indulását. Az AlbaStar légitársaság gépe 3 és fél óra után szerencsére biztonságban megérkezett a spanyol tengerparti nagyvárosba, majd a helyi szigorú egészségügyi protokollnak megfelelően - bár a küldöttség minden tagja rendelkezik negatív PCR teszttel - szúrópróba szerűen néhány labdarúgót gyorstesztnek vetettek alá. Miután ezúttal is minden teszt negatív lett, a csapat indulhatott tovább busszal a körülbelül egy órára található hotel felé.


Pihenésre nem volt idő, hiszen egy könnyű uzsonna után 17 órakor már ismét buszon voltak a labdarúgók, akiknek a Kondás Elemér vezette szakmai stáb a következő napok kemény munkája előtt egy átmozgató edzést vezényelt.

A DVTK szállása a 2022-es téli edzőtábor idején Esteponaban található, a piros-fehérek labdarúgói pedig az innen 16 kilométerre lévő Sotogrande településen készülhetnek a tavaszi szezonra. A tervek szerint a három felkészülési mérkőzés közül kettőt itt játszik a csapat, egyet pedig Marbellán, a helyi csapat edzőközpontjában rendeznek.



Légy naprakész és kövesd a DVTK social media felületeit! 

Az edzőtábor eseményeiről a DVTK hivatalos csatornáin (a dvtk.hu weboldalon, a klub facebook és instagram oldalán, valamint twitter és youtube csatornáján) folyamatosan beszámolunk. A felkészülési mérkőzésekről - amennyiben a helyszínen a technikai feltételek is adottak lesznek - élő szöveges közvetítéssel és videós összefoglalóval készülünk. 

A DVTK edzőtáborba utazó kerete

Kapusok

Borsos Vilmos        
Danilović, Branislav          
Póser Dániel

Mezőnyjátékosok

Bárdos Bence
Csatári Gergő
Eperjesi Gábor
Hegedűs János
Hornyák Marcell
Horváth Zoltán
Jurek Gábor
Karan, Dejan
Kispál Tamás
Kocsis Dominik
Lucas
Molnár Gábor
Németh Márió
Oláh Bálint
Polgár Kristóf
Szatmári Csaba
Szűcs Kornél
Zsemlye Balázs
Zsolnai Richárd

A DVTK felkészülési programja

2022. január 3., hétfő (DVTK Medical-Fájdalom Abmulancia)
Egészségügyi vizsgálatok és fizikai állapotfelmérés

2022. január 3., hétfő
Indulás az edzőtáborba

2022. január 8., szombat (Spanyolország)
15:30 1. FC Köln II (német 4. osztály 7. helyezett) - DVTK

2022. január 11., kedd (Spanyolország)
15:30 KMSK Deinze (belga 2. osztály 4. helyezett) - DVTK 

2022. január 14. péntek (Spanyolország)
15:30 Waasland-Beveren (belga 2. osztály 2. helyzett) - DVTK

2022. január 15., szombat
Hazautazás az edzőtáborból

2022. január 19., szerda
DVTK - Békéscsaba 1912 Előre

2022. január 23., vasárnap 
Soroksár SC - DVTK

Merkantil Bank Liga 21. forduló

2022. január 31., hétfő
20:00 Vasas FC - DVTK (Tv.: M4 Sport)