Összefoglaló 2022. január 17., hétfő

SC Csíkszereda - DVTK Jegesmedvék 3-2 h.u.

Erdélyi túrájának zárásaként remek teljesítményt nyújtva, nagy csatára kényszerítette a címvédő SC Csíkszereda csapatát a DVTK Jegesmedvék. A találkozó első gólját a hazaiak szerezték, de előbb Galajda egyenlített, majd Seto emberhátrányos találatával a fordítás is sikerült. Erre a találatra gyorsan jött a válasz, a végjátékban pedig mindkét csapat megnyerhette volna a meccset. A ráadásban Kiss Roland lövése kifele pattant a kapuvasról a túloldalon viszont a hazaiak betaláltak Duschek kapujába.

SC Csíkszereda - DVTK Jegesmedvék 3-2 h.u.


Alapszakasz - 33. forduló

2022. január 17. 17:30

SC Csíkszereda - DVTK Jegesmedvék 3-2 (1-1,1-1, 0-0, 1-0)

Csíkszereda, Vákár Lajos Jégpálya, 570 néző, játékvezetők: Csomortani Zsolt, Mihai Paul, Filip Cristian,

SC Csíkszereda: Adorján (Samankov) - Kulyash, Skachkov, Salló, Sofron, Stach, Milam, O'Connor, Becze, Lapenkov, Péter, Gecse, Láday, Fodor, Rokaly, Farkas, Rokaly, Papp, Casaneanu, Reisz, Részegh, vezetőedző: Enrico Rossi

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Kiss B.) - Doetzel, Wehrs, Walker, Hajnik, Seto  - Kiss R., Szirányi, Galanisz, Galajda, Elgestal - Hyvarinen, Vojtkó, Hadobás, Szabad, Miskolczi, Ritó - Farkas M., Mattyasovszky, Mihalik, vezetőedző: Tokaji Viktor

1-0 13:37 Casaneanu (Részegh)
1-1 14:58 Galajda (Galanisz, Mattyasovszky)
1-2 26:27 Seto (Elgestal, Doetzel)
2-2 27:!0 Lapenkov (Becze)
3-2 62:17 O'Connor (Rokaly, Becze) 

Értékelés

Rico Rossi vezetőedző, SC Csíkszereda: "Nagyon jó összecsapás volt, mindkét csapat jó játékot produkált. A mi szempontunkból rengeteg helyes döntést hoztunk, máskor viszont sokszor korongot veszítettünk azzal, hogy túlvállaltuk magunkat. De jó volt látni, ahogy küzdöttünk a végéig. A következő találkozókra meg kell néznünk kik állnak még rendelkezésre, akik nem játszottak ma és egészségesek. "

Tokaji Viktor vezetőedző, DVTK Jegesmedvék: "Az a fajta fejlődés, amelyen végigmentünk a szezon kezdete óta, az már szemmel látható. A srácok mindent megtettek, koncentráltak voltak és betartották a megbeszélt taktikát.. Óriási fegyvertény, hogy Csíkszeredából egy ponttal megyünk haza. Büszke vagyok a fiúkra nemcsak a pont, hanem a moralitás és a mutatott karakter miatt is ."