Összefoglaló 2022. február 21., hétfő

DVTK Jegesmedvék - UNI Győr ETO HC 4-2

A Playoff-kvalifikációs párharc első mérkőzését megnyerte a DVTK Jegesmedvék. A hétfői találkozó első két harmadában nem esett gól, a harmadikban viszont 6-is, 4-2-es leosztásban, így 1-0-ra alakult a három nyert meccsig tartó párharc állása.

DVTK Jegesmedvék - UNI Győr ETO HC 4-2


Erste Liga

Playoff-kvalifikáció

2022. február 21. 18:00

DVTK Jegesmedvék - UNI Győr ETO HC 4-2 (0-0, 0-0, 4-2)

Miskolci Jégcsarnok, 520 néző, játékvezetők: Soós Dániel, Haszonits Miklós, Muzsik Ferenc Norbert, Szabó Dániel 

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Kiss B.) - Wehrs, Doetzel, Walker, Parnham, Seto, Szirányi, Kiss R., Galanisz, Hajnik, Galajda, Hadobás, Vojtkó, Miskolczi, Elgestal, Mattyasovszky, Farkas M., Szabad, Pecsét, Farkas O., vezetőedző: Tokaji Viktor

UNI Győr ETO HC: Tóth (Sági) - Lendák, Tornyai, Bödök, Czakó, Szlama, Bukor, Léránt, Dézsi, Schmál, Turbucz, Kmec, Vas, Madácsi, Páterka, Szalma, Béres, Kováts, Majoross, Nagy, Odnoga, vezetőedző: Ladányi Balázs

1-0 43:58 Wehrs (Parnham, Walker)
1-1 47:02 Turbucz (Bukor, Vas)
2-1 47:52 Walker (Seto, Wehrs)
2-2 52:14 Madácsi (Kmec)
3-2 52:33 Lövei (Mattyasovszky, Doetzel)
4-2 59:59 Szirányi (Seto)

Értékelés

Tokaji Viktor: Azt hiszem, hogy ez egy tipikus playoff meccs volt, az első két harmadban idegesen kezdtünk, azért ez látszott. Tudtuk azt, hogy valami olyan profilt fog előhúzni a Győr, ami rájuk jellemző, sok korcsolyázás, egyszerű játék, ütközések befejezése. Ez megnehezítette elég erőteljesen a dolgunkat. Ettől függetlenül a harmadik harmad komoly hullámvasutat hozott érzelmileg is, gólokban is, és örülök annak, hogy mi tudtuk többet és jobban kontrollálni a mérkőzést. Túl vagyunk az első izgalmakon és kedden sem lesz sokkal könnyebb dolgunk.

Ladányi Balázs: Jól álltunk bele a meccsbe, igazi playoff hockey-t játszott minkét csapat. Kétszer sikerült visszajönnünk, utána seggbe rúgtuk saját magunkat, de azt kértem a srácoktól, hogy még fél órát beszélhetünk a meccsről, utána felejtsük el és onnantól kezdve semmi más nem jöhet képbe, csak a keddi nap.