Varga Juditot elkísérte Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és dr. Kiss János országgyűlési képviselőjelölt is.

Varga Judit a gratuláció mellett azt mondta, hogy miskolci születésűként rendkívül büszke a kupában elért aranyéremre. Az igazságügyi miniszter kifejezte azon reményét is, hogy a kupagyőzelmek mellett, egyszer bajnokcsapatot is ünnepelhetnek a DVTK szurkolói. A  látogatás végén a miniszter asszony egy dedikált mezt kapott a csapattól.

Dr. Kiss János, aki a lelátóról szurkolt vasárnap, egy-egy szál virággal köszöntötte a kosarasokat és elmondta, hogy életében sok meccset látott, néhányra még emlékszik is; az viszont biztos, hogy ez a mérkőzés olyan volt, amire élete végéig emlékezni fog.


Kányási Veronika csapatkapitány hozzátette: "Nagy megtiszteltetés volt hogy a miniszter asszony személyesen gratulált a kupagyőzelmünkhöz. Amikor átadtam számára a csapat mezét, akkor azt mondta, hogy most ő is szívesen lenne diósgyőri kosárlabdázó, hisz páratlan közönség előtt feledhetetlen sikert értünk el. Remélem, a jövőbeli teljesítményünk még alkalmat ad arra, hogy ehhez hasonló örömteli esemény apropóján újra találkozzunk!"