Összefoglaló 2022. március 16., szerda

MK: Haladás-Viktória FC - DVTK 4-0 (1-0)

Nem sikerült a legjobb négy csapat közé jutnia a Magyar Kupában a DVTK sérülésektől és betegségtől megtizedelt női labdarúgó csapatának.

MK: Haladás-Viktória FC - DVTK 4-0 (1-0)


Simple Női Kupa 4. forduló

Haladás-Viktória FC - Diósgyőri VTK 4-0 (1-0)

Szombathely, Szombathelyi Haladás Sportkomplexum, 150 néző. Játékvezető: Iványi Gábor (Jakab Bálint, Mózsa Ábel)
Haladás-Viktória FC: Bíró - Németh A., Urbán V., Gődér, Kovács V. - Koprena, Sweatman, Feketevíziová, Herczeg - Szil, Vladulescu. Vezetőedző: Székely Tibor
DVTK: Ádám A. - Somogyi, Palama, Ónodi, Boros K. - Geréd, Sandu, Barker, Krisztin - Mikó, Bradić. Vezetőedző: Bém Gábor

Csere: Mikó helyett Vig az 58., Krisztin helyett Sain a 73., Szil helyett Kiss-Lantos a 76., Sandu helyett Havasi a 81., Koprena helyett Varró a 83., Urbán helyett Kováts a 87., Feketevíziová helyett Nagy D: a 87., Herczeg helyett Németh M. a 87. percben.
Sárga lap: Kiss-Lantos a 92. percben.
Piros lap: Ónodi a 62. percben.
Gólszerző: Herczeg (1-0) a 19., Feketevíziovà (2-0) az 51., Gődér (3-0) a 66., Urbán (4-0) a 82. percben.

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Az első félidő első fele úgy alakult, ahogy szerettük volna, volt két kidolgozott helyzetünk, amit sajnos nem sikerült gólra váltani, a Haladás ezt követően egy megpattanó lövésből megszerezte a vezetést. A második félidő elején mindent egy lapra feltéve megpróbáltunk támadni, de nem tudtuk megbontani a hazaiak védelmét, majd kaptunk egy elkerülhető gólt, a kiállítás pedig megpecsételte a mérkőzést. Gratulálok a szombathelyieknek a továbbjutáshoz! Játékban nem tartunk még ott, ahol szeretnénk, hiányoznak azok a minőségi felkészülési mérkőzések, amik a vírushelyzet miatt az elmúlt hetekben rendre elmaradtak. Nem szeretnék panaszkodni, de hat alapemberünk hiányzott ma sérülés vagy betegség miatt, Schildkraut Fruzsina, Nagy Melinda, André Antónia, Chrysanthi Voila, Jáhn Klaudia és Balázs Csilla. Ettől függetlenül szeretnénk szombaton tisztességesen helytállni az MTK otthonában.

Fotó: Unger Tamás / vaol.hu