Népes, 43 fős mezőnnyel vette kezdetét a nyolc csoportban zajló kvalifikáció a hétközi MDL fordulón az Arany Bikák Darts SE otthonában, ahol Kamenyiczki Tibor és Kulifai Gergely hiába nyert mérkőzést a csoportküzdelmek során sajnos nem jutottak fel a főtáblára, így a 33. helyen zártak.

Öt diósgyőri dartsosnak viszont sikerült magát felverekednie a legjobb 24 közé, ahol Molnár Tibor, Bugil Ákos és Lövei Milán csoportgyőztesként kiemelt volt az első körben. A legjobb 16 közé jutásért viszont a másik két DVTK-s versenyző egymással találkozott, ahonnan Kürti Áron jutott tovább, így Bárány Péter a 17. lett. A negyeddöntőbe jutásért Molnár Tibor hét legben-, míg Lövei Milán csapattársától kapott ki, és zártak a 9. helyen.

Bugil Ákos ötödik győzelmével került a legjobb nyolc közé, ahol hatalmas csatában, döntő legben lépett a legjobb négybe, ahol Kürti Áron állította meg, aki ezzel bejutott a döntőbe, míg Bugil bronzérmet szerzett. A fináléban a tavalyi régiós ranglista másodikja végül 4:2 arányban győzött és megszerezte idei első győzelmét.

A régiós ranglistán szezonbeli második dobogójával Kürti Áron átvette a vezetést, míg Lövei Milán az előző forduló győztese a harmadik helyen áll, további négy diósgyőri dartsossal az országos döntős helyeken.