Beharangozó 2022. április 1., péntek

Váltsd meg a jegyed elővételben

Péntek este igazi rangadót rendeznek a DVTK Arénában: a Tippmix Női NB I. A csoportjának az elődöntőjében a Sopron Basket együttese érkezik Diósgyőrbe. A nagy érdeklődésre való tekintettel egy-két technikai információra szeretnénk felhívni a szurkolók figyelmét.

Váltsd meg a jegyed elővételben


18 óra 30 perctől a DVTK kosárlabdázói a Sopron Basket ellen lépnek pályára a DVTK Arénában. A bajnoki elődöntő okán rendkívüli az érdeklődés, várhatóan tömött lelátók előtt, nagyszerű hangulatban zajlik majd a Tippmix Női NB I. A play-off elődöntőjének második mérkőzése. Ahhoz, hogy a feldobás idejére mindenki elfoglalhassa helyét az Aréna lelátóin, az alábbi információkra szeretnénk felhívni a szurkolóink figyelmét:

  • Mérkőzésnapon már 12 órától van lehetőség a belépőjegyek megváltására a DVTK Shopban. A klub hivatalos ajándékboltja egészen 18 óráig várja szurkolóinkat a DVTK Stadion északi oldalában, a villamosmegálló közelében.
  • Elővételben a jegymester.hu oldalon is megválthatóak a belépőjegyek, ezzel is elkerülhető a sorban állás. Az interneten vásárolt bérleteket és jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál.
  • A DVTK Aréna diósgyőri szurkolóinak fenntartott két jegypénztára a mérkőzés előtt egy órával, 17 óra 30 perckor nyit ki. Aki a helyszínen kívánja megváltani belépőjegyét, kérjük érkezzen időben, hogy már az első perctől a lelátóról szurkolhasson a piros-fehér lányoknak.

Tippmix Női NB I. A csoport - play-off, elődöntő - 2. mérkőzés

2022. április 1., péntek
18:30 DVTK - Sopron Basket