Bodrogkeresztúrban került megrendezésre az amatőr megyei bajnokság az értékszámmal még nem rendelkező fiatalok számára, ahová tíz diósgyőri versenyző kvalifikálta magát. Az országos döntőre Török Vilmos, Török Rita, Török Kinga, Lazsádi Lídia, Kovács Ágnes, Tóth Kazimierz, Kovács Máté és Papp Kinga vívták ki az indulási jogot, míg Turcsányi Vendel és Török Balázs ezüstérmet szerzett, ami szintén szép eredménynek számított.

Pár héttel később Berente adott otthont a már világranglistás helyezéssel bíró fiatalok megmérettetésének. A DVTK ezúttal is tíz játékos képviseltette magát, akik öt arany- és öt ezüstéremmel maradéktalanul bejutottak az országos fináléba. Lazsádi Blanka, Lazsádi Kerka, Kovács Kristóf, Turcsányi Vince és Gáthi Donát aranyérmet szerzett, míg ezüstéremmel Tóth Kinga, Ress Amira, Kiss Enikő, Szabó Ákos és Csiki László gazdagodott.

Az Edelényben megrendezésre került megyei csapatversenyen több olyan iskola is bejutott az országos döntőbe, akiknek csapatát javarészt DVTK-s fiatalok alkották. Így többek között Turcsányi, Kovács, Szabó, Kovács, Török és a kisebbik Turcsányi, és Török is indulhat majd az országos fináléban.

- Eljött a felkészülés ideje, melynek egyik jelentős állomása lesz az április végi MSSZ által megrendezésre kerülő országos rapid és csapat korcsoportos döntő, melynek ezúttal Miskolc ad otthont - tekintett előre Zámbó Zoltán szakosztályvezető.