Népes, 40 fős mezőnnyel, nyolc csoportban vette kezdetét az Arany Bikák Darts SE otthonában a hetedik MDL forduló. A csoportküzdelmekből hét diósgyőri dartsos is továbbjutott, míg Vadnai Péter József a 33. helyen zárta a versenyt.

A 32 fős főtáblán Kamenyiczki Tibor döntő legben, Lévay Máté 2:4 arányban, míg Lövei Milán csapattársától kapott ki és zárt a 17. pozícióban. A nyolcaddöntőben Kulifai Gergely 4:1-es elsőfordulós sikere után nem tudott nyerni, Bárány Péter pedig 6 legben szenvedett vereséget öt győztes meccse után.

A negyeddöntőig Bugil Ákos két sima győzelemmel menetelt, ám a régiós ranglista éllovasával már nem bírt a diósgyőri dartsos, aki így az ötödik helyet szerezte meg. Kürti Áron három győzelemmel jutott tovább a csoportból, és az egyenes kiesés szakaszban is magabiztos játékkal jutott el a fináléig, mindössze hat leget veszítve. A döntőben végül nem sikerült az újabb győzelem és 4:3 arányban vereséget szenvedett a tavalyi országos MDL döntő kilencedikje, aki így szezonbeli második ezüstjét szerezte.

Idei negyedik dobogójával Kürti Áron továbbra is őrzi második helyét a régiós ranglistán, míg rajta kívül további öt piros-fehér színekben versenyző játékos áll az első tizennégy között.