Beharangozó 2022. május 10., kedd

Jegyek az FC Ajka - DVTK mérkőzésre

A Merkantil Bank Liga 37. fordulójában Ajkára utazik a DVTK labdarúgó csapata. Az FC Ajka - DVTK mérkőzésre szóló belépőjegyek a rendező klub tájékoztatása alapján kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg, online jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Jegyek az FC Ajka - DVTK mérkőzésre


Merkantil Bank Liga 37. forduló

2022. május 16., hétfő
20:00 FC Ajka - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló teljes árú belépőjegyegyek 1000 forintba, a diák- és nyugdíjasjegyek pedig 500 forintba kerülnek, 14 éves kor alatt és a hölgyek számára ingyenes a belépés. Az FC Ajka online nem értékesít belépőjegyeket. A mérkőzés napján a vendégpénztár 18 óra 30 perckor nyit ki, a helyszínen kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. 

Helyszín

Ajka Városi Sportcentrum (8400 Ajka, Sport u. 23.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.