Összefoglaló 2022. május 16., hétfő

Ajka - DVTK 0-0

Merkantil Bank Liga 37. fordulójában Ajkán játszott a DVTK. Mindkét csapat elsősorban pontrúgások után fejjel veszélyeztetett, de gól nem született. Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a DVTK jövőre is a Merkantil Bank Ligában szerepel.

Ajka - DVTK 0-0


Merkantil Bank Liga 37. forduló

FC Ajka - Diósgyőri VTK 0-0

Ajka, Városi Stadion, 1500 néző. Játékvezető: Andó-Szabó Sándor (Huszár Balázs, Ország Péter).
Ajka: Horváth D. - Szűcs Kr., Görgényi, Tar, Présinger - Sejben, Tóth G. - Csizmadia Z., Berzsenyi, Gaál B. - Szarka Á. Vezetőedző: Kis Károly.
DVTK: Danilović - Szatmári, Hegedűs J., Belényesi - Szűcs Ko., Lucas, Bertus, Oláh B., Keller - Eppel, Kocsis D.  Vezetőedző: Dragan Vukmir.

Csere: Kocsis D. helyett Könyves a 61., Berzsenyi helyett Vízler és Csizmadia Z. helyett Kenderes Z. a 69., Sejben helyett Vogyicska a 78., Gaál B. helyett Dragóner F. a 86., Eppel helyett Bárdos a 86. percben.
Sárga lap: Berzsenyi a 33., Lucas a 34., Szatmári a 62., Könyves a 84., Hegedűs J. a 85. percben.

 

Edzői értékelések

Kis Károly: - Ezúttal is helyt állt a csapat, sőt kis hiányérzetem is van, hiszen a nagyobb helyzeteket mi alakítottunk ki. Természetesen az ellenfelünk előtt is adódott gólszerzési lehetőség, valamint azt is tudtuk, hogy ha nagyobb területet hagyunk, akkor a gyors támadóik ki tudják használni azt. NB II.-es szinten nagyon jó iramú találkozót láttunk, ahol álltuk a sarat a nem is olyan rég még a feljutásra esélyes DVTK ellen. 

Dragan Vukmir: - Mindkét csapat szerette volna megnyerni a mérkőzést, és mind a kettőnek meg is volt erre a lehetősége. 
Szép játék helyett küzdelmes mérkőzést láttunk, ennél többet vártam volna. A mai teljesítmény alapján örülni kell az egy pontnak is. Gratulálok a Vasas és a KTE csapatának a feljutáshoz!