Összefoglaló 2022. június 4., szombat

U17: Újpest FC - DVTK 1-1 (0-0)

Nem hozott gól az Újpest FC és a Diósgyőri VTK U17-es bajnoki mérkőzésének első félideje. A fordulás után a hazaiak betaláltak, de szűk negyed órával a lefújás előtt Horváth Zsolt révén Miskei Attila együttese egyenlíteni tudott. A felek így egy-egy ponttal gazdagodtak a rangadó után.

U17: Újpest FC - DVTK 1-1 (0-0)


Országos U17-es bajnokság
B csoport, 11. forduló

Újpest FC U17 - Diósgyőri VTK U17 1-1 (0-0)

Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma, 50 néző. Játékvezető: Czagány Zoltán, Krajcsovics Adrián, Deutschmann Ádám. 
Újpest FC U17: Nagy Z. - Árki M., Kollarik T., Tóth Á., Takács P., László G., Tábori P., Illés B., Gonda Cs., Kaszás G., Szikora T. Vezetőedző: Czinkon Szabolcs. 
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Gulyás M., Balázsi L., Kiss M., Kövesi K., Fekete V., Sebestyén Á., Lichy K., Paksai R., Sipos Zs., Bacsa B. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Csere: Kiss M. helyett Horváth Zs. a 46., Kaszás G. helyett Gyenes Á. a 46., Lichy K. helyett Ferencsik S. az 56., Gulyás M. helyett Homenszki R. a 70., Árki M. helyett Szakácsi P. a 70., Gonda Cs. helyett Kabát K. a 70., Takács P. helyett Tischler A. a 70., Kollarik T. helyett Farkas B. a 87. percben. 
Sárga lap: Kövesi K. a 25., Kaszás G. a 36., Tóth Á. a 90. percben. 
Gólszerző: Gyenes Á. (1-0) az 57., Horváth Zs. (1-1) a 77. percben. 

Czinkon Szabolcs: - A játékosaim egy hosszú és nagyon fárasztó szezon végén az utolsó utáni erőtartalékaikat mozgosítva, szervezetten és fegyelmezetten futballoztak. A stabil védekezésre helyeztük a hangsúlyt és a labdaszerzésekből szerettünk volna minőségi ellentámadásokat vezetni. Az előbbi javarészt működött, az utóbbiban viszont rossz döntéseket hoztunk, emiatt kevés veszélyes helyzetet tudtunk kialakítani. Büszke vagyok a csapatomra, de az eredményt illetően van bennek apró hiányérzet. 

Miskei Attila: - Amire készültünk, azt kaptunk. Szervezett csapattal találkoztunk, amely a védekezésre és a kontratámadásokra helyezte a fő hangsúlyt. Támadásban rengeteget tettünk a győzelemért, a meccslabda is a miénk volt, de sajnos elhizbáztuk. Játékszervezésben a sablonjainkat nagyszerűen alkalmaztuk. Amit mi választottunk, az a nehezebb út, de töretlenül hiszünk benne, hogy elérjük a célunkat.