II. DVTK Rakaczki Kupa
B csoport, 4. mérkőzés

Puskás Akadémia FC U16 - Legia Warszawa U16 1-3 (1-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Belicza János, Tóth János, Bujnóczki Bence. 
Puskás Akadémia FC U16: Bozó M.  - Mészáros B., Cserkuti Zs., Pál B., Kenéz K., Somogyi Á., Varga Zs., Vitályos V., Gamauf Zs., Lukács V., Zahorán D. Csere: Orosz J. - Hegyi A., Nagy G., Tóth O., Balázs B., D. Kuznyecov, A. Shnaider, O. Stojkov, N. Carek, A. Tyschuk, Lovász P. Vezetőedző: Kiss György Márton. 
Legia Warszawa U16: M. Bobier - D. Foks, M. Michatowski, A. Libiszowski, P. Franciszek, A. Iwanczyk, J. Zbrog, B. Czarkowski, M. Pawlovski, I. Busz, A. Cetnar. Csere: K. Kassyanowicz, M. Kotraba, J. Leszczynksi, K. Solecki, P. Mozie, A. Gilant, S. Gieroba, A. Ploszka. Vezetőedző: Tomasz Babel. 
Gólszerző: A. Cetnar (0-1) a 20., Zahorán D. (1-1) a 26., A Centar (1-2) a 44., P. Franciszek (1-3) az 50. percben.

Kiss György Márton: - Egy nagyon jó csapattal találkozunk, és boldog vagyok, hogy ezen a tornán ennyi kiváló ellenféllel mérhetjük össze az erőnket. A játékban nagyon sok volt a pozitívum, de a kapu előtti helyzetekből szerencsétlenül jöttünk ki. Ettől függetlenül a mezőnyben nem csupán egyenrangú partnerek voltunk, hanem helyenként felül is kerekedtünk a Legián. Volt ugyan hiba a játékban, de mérkőzésről-mérkőzésre haladunk előre. Ez ugyan most az eredményben nem mutatkozott meg, én azonban látom a fejlődést. 

Tomasz Babel: - Ez volt a második mérkőzésünk a II. DVTK Rakaczki Kupán, a Puskás Akadémia pedig valóban egy rendkívül erős ellenfélnek bizonyult. Mindkét fél rendkívül támadó szellemben futballozott, ezért örülök, hogy egy ilyen csapat ellen háromszor is sikerült betalálnunk.