Beharangozó 2022. augusztus 18., csütörtök

Jegyek a PMFC - DVTK meccsre

A Merkantil Bank Liga 5. fordulójában Pécsre utazik a DVTK labdarúgó csapata. A PMFC - DVTK mérkőzésre szóló belépőjegyek kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg, online jegyvásárlásra nincs lehetőség. A PMFC Stadion vendégpénztára két órával a mérkőzés előtt nyit ki.

Jegyek a PMFC - DVTK meccsre


Merkantil Bank Liga 5. forduló

2022. augusztus 22., hétfő
17:45 Pécsi MFC - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyinfó

A belépőjegy ára egységesen 1500 forint. A 14 éven aluliak és a 65 év felettiek számára ingyenes a találkozó megtekintése, ugyanakkor az érintett korosztálynak is kérnie kell jegypénztárban egy úgynevezett regisztrációs belépőt, amely díjtalan. A hazai klub tájékoztatása szerint online jegyvásárlásra nincs lehetőség. A PMFC Stadion 7-es számú vendégpénztára, és a stadion kapui két órával a mérkőzés előtt 15 óra 45 perckor nyitnak ki. 

Helyszín

PMFC Stadion (7633 Pécs, Stadion utca 2.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.