Összefoglaló 2022. szeptember 19., hétfő

Mezőkövesdi KC - DVTK 27-24 (11-12)

Az NB II. Észak-keleti csoportjának második fordulójában a bajnokesélyes Mezőkövesdi KC otthonába látogatott a DVTK felnőtt férfi kézilabda csapata. Molnár Andrásék jól kezdték a mérkőzést és több góllal is ellépték, míg a félidőre egy gólos előnnyel vonulhattak. A fordulás után azonban a hazaiak magukhoz ragadták az irányítást, és az utolsó percig nyílt mérkőzésen végül Mezőkövesden tartották a két pontot.

Mezőkövesdi KC - DVTK 27-24 (11-12)


NB II. Észak-kelet 2. forduló

Mezőkövesdi KC - DVTK 27-24 (11-12)

Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Hajdu Tamás, Halász András

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve

Molnár András vezetőedző: Komoly erőfeszítésre késztettük a bajnokság toronymagas esélyesét. Az első félidőben dominálni is tudtunk, és arra, hogy egy ilyen csapattól 11 gólt kaptunk méltán lehetünk büszkék. A második félidőben kiütközött a rutin és az alaktbeli különbség, de ennek ellenére a végjátékbeli hibáink döntötték el a találkozót. Nagyon szépen szeretnénk megköszönni a kilátogató szurkolóknak a bíztatást, mindenki büszke volt rá, hogy diósgyőri lehet! Egy ilyen mérkőzés után nincs szégyenkezni valónk, fel kell emelni a fejünket és büszkének kell lenni! Nagyon büszke voltam a Srácokra is! Csúsztak, másztak, harcoltak és küzdöttek az egész mérkőzésen, amit csak akkor tudtunk volna megnyerni, ha 60 percen át totális kézilabdát játszunk. Kicsit korán jött ez a rangadó, mivel az ellenfelünk egy nagyon érett csapat volt, nekünk még érni kell, de tudom, hogy fogunk fejlődni.

A következő, 3. fordulóban ismét hazai környezetben lépnek pályára a piros-fehérek az Újfehértó-Kállósemjén SZSE ellenében szeptember 24-én, 17 órától a Herman Ottó Gimnázium Tornatermében.