Összefoglaló 2022. szeptember 25., vasárnap

DVTK - Újfehértó Kállósemjén SZSE 41-15 (24-6)

Az Újfehértó-Kállósemjén SZSE csapatát fogadta a DVTK felnőtt férfi kézilabda csapata az NB II. Észak-keleti csoportjának 3. fordulójában, ahol magabiztos játékkal, 40 gólnál is többet dobva tartották itthon a két pontot a piros-fehérek.

DVTK - Újfehértó Kállósemjén SZSE 41-15 (24-6)


NB II. Észak-kelet 3. forduló

DVTK - Újfehértó Kállósemjén SZSE 41-15 (24-6)

Miskolc, Herman Ottó Gimnázium Tornaterme

Játékvezetők: Bugyi Tamás Károly, Nász Péter

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve

Molnár András vezetőedző: Ismét büszke edző voltam, mivel egy harcos, munkás csapatot láttam a pályán, minden dicséretem a Srácoké! Újra harcos erényeket csillogtattunk és ez a legfontosabb. Ami az első fordulóban nem, az most végig fentmaradt, és ezúttal mindenféle összetételben fegyelmezettek voltunk, megemelem a kalapom a fiúk előtt. Mindenki pályára tudott lépni, akit szerettem volna, és mindenki meg is hálálta a bizalmat, külön örülök, hogy egy serdülő korú játékosnak is tudtam játéklehetőséget adni Mező Balázs személyében. Ezúttal is külön köszönet jár a kilátogató szurkolóknak, akik bíztatták a csapatot!

Szezonbeli második győzelmével a tabella negyedik helyét foglalja el a DVTK a bajnokság legjobb gólkülönbségével. A Diósgyőr a következő, október 1-ei negyedik fordulóban Balmazújvárosra látogat majd.