Nyolc csoportban 36 indulóval, köztük 8 piros-fehér dartsossal vette kezdetét az aktuális fordulója a régiós MDL-nek Debrecenben, ahonnan heten főtáblára jutottak, míg Kulifa Gergely 33. lett.

Az egyenes kieséses szakaszban Tóth Zoltán, Lévay Máté és Bugil Ákos sajnos nem jutott túl az első körön és a 17. helyen zártak. Kamenyiczki Tibor csapattársa ellen lépett a legjobb 16 közé hét legben, ahol csak a későbbi győztes tudta megállítani 4:1 arányban, míg Bogár Alexandra hibátlan csoportgyőzelme után erőnyerőként kezdett, azonban a nyolc közé jutásért 4:3 arányban alulmaradt, így mindketten a 9. helyet szerezték meg.

Szintén csoportgyőztesként jutott főtáblára a tavalyi régiós MDL másodikja Kürti Áron, aki két kört menetelve az ötödik helyig jutott. Az elmúlt hetekben kiváló formában lévő Lövei Milán csakúgy mint két csapattársa erőnyerőként kezdett hibátlan csoportmérleg után, majd 4:1-es és 4:0-as győzelemmel menetelt a bronzérméig, ahol őt is a forduló győztese, Vályi Attila állította meg.

A régiós ranglistán újabb dobogójával Lövei Milán közelebb zárkózott a dobogóhoz, aminek a második fokán jelenleg Kürti Áron áll, míg a piros-fehérek közül Bárány Péter áll még országos döntős helyen.