Torma Ágnes U20 Országos Bajnokság, Leány U20 III. osztály. Kelet alapszakasz/ 1. forduló

U20-as csapatunk szeptember 24-én, szombaton kezdte meg a bajnoki szereplését, az Egri Városi Sportiskola és a DEAC csapatát fogadta a DVTK. Az első mérkőzésen még érződött a szezon eleji forma, de aztán lendületbe került Surányi István csapata és magabiztos játékkal sikerült megnyerni az első szettet. A koncentrált játék aztán a második és harmadik szettre is kitartott, a DVTK tartotta a stabil védekezését, több pontot is sikerült kontratámadások végén szerezni, melyek végül döntőnek bizonyultak a mérkőzés végkimenetelét illetően.

2022. szeptember 24., szombat (Miskolc, Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium - Szent György Sportcsarnok)
DVTK U20 - Egri Városi Sportiskola U20 3:0

Edzői nyilatkozat: Új szezon, új csapat, szerintem ennek köszönhető, hogy kissé pontatlanul kezdtük a mérkőzést. A mérkőzés egészét tekintve koncentráltan és jól játszott a csapat. A mezőnyvédekezésre és a támadás befejezés jól működött. A nyitásban sokat hibáztunk és nyitásfogadásunk sem volt a legtökéletesebb. De ennek ellenére sikerült magabiztosan megnyerni a mérkőzést.

2022. szeptember 24., szombat (Miskolc, Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium - Szent György Sportcsarnok)
DVTK U20- DEAC U20 3:0

A Debreceni Egyetem csapata ellen vívta második találkozóját a DVTK, ahol a fáradtság azért kiütközött a lányokon. Az első szettben öbb ki nem kényszerített hiba is becsúszott, de aztán a véghajrára sikerült megtalálni a ritmust és megszerezni a vezetést. A második szettől már lendületből, magabiztosan játszott Surányi István együttese, aminek köszönhetően kettős győzelemmel indították a bajnokságot.

Edzői nyilatkozat: A mérkőzés elején nem volt meg a megfelelő koncentráció és rengetek hibát vétettük. Ahogy ezen, sikerült átlendülni és a hibákat minimalizáltuk egy magabiztos győzelem lett a vége. Gratulálok a lányoknak a mai győzelmekhez!

Játékosok: Bátori Panna Emília, Kovács Lili, Bari Csenge, Cservenyák Kinga Anna, Baricska Alíz, Perhács Dóra, Németh Barbara, Antalóczi Fédra, Gerevics Vivien, Bódis Blanka Sára, Endrédi Natália, Nagy Flóra, Tóth Csenge, Megyesi Kiara. Vezetőedző: Surányi István

dr. Kocsis Attiláné leány U15 Országos Bajnokság III. osztály Kelet - B csoport

A DVTK U15-ös korosztálya számára is két mérkőzéssel indult a szezon, az Eötvös DSE "A" és a KSU U15 "Sárga" csapatai ellen. Bár az első összecsapáson nem sikerült nyerni, a második találkozón már magabiztosabban játszott a DVTK, és megszerezte szezonbéli első győzelmét.

2022. szeptember 25., vasárnap
11.00  Eötvös DSE "A" - DVTK 3:1 (22-25, 25-14, 25-21, 25-9)

12.30  DVTK - KSE U15 Sárga 3:1 (25-9, 19-25, 25-23, 25-21)

Edzői nyilatkozat: Nagyon izgultak a lányok az első mérkőzésen.Sajnálom hogy elvesztettük, mert játéktudásban jobbak voltunk. Sok volt a pontatlan labda, nem találták még a lányok a helyüket a pályán. Sokuknak nagy pályán ez volt az első hivatalos mérkőzésük. Tanuljuk még az új játékrendszert is (5-1). A második mérkőzésre belejöttek a lányok, mindenki tudta a dolgát és élvezték amit csináltak. Igaz, itt is volt hullámvölgy, amikor nem sikerült semmi, de jöttek a cserék akik szépen hozták a szetteket és sikerült megnyerni a mérkőzést. Láttam szép dolgokat vissza, amiket az edzéseken gyakoroltunk. Dolgozunk tovább, hogy még magabiztosabbak legyünk a pályán. Gratulálok az ellenfélnek és a játékosaimnak.

Játékosok: Magyar Aliz, Simon Csilla, Fojtán Hanna, Kertész Zsófia Bodza, Aggod Zsófia ,Bachner Blanka, Ujfalussy Luca , Tóth Hanga Ágnes, Dulai Flóra, Duró Dorka, Vadász Vivien, Herperger Dóra, Tóth Diána. Vezetőedző: Kundrák Gáborné