Összefoglaló 2022. október 2., vasárnap

Balmazújvárosi KK - DVTK 28-39 (12-18)

Október 1-én a Balmazújvárosi KK otthonába látogatott a DVTK férfi kézilabda csapata az NB II. Észak-keleti bajnokságának 4. fordulójában. A piros-fehérek a mérkőzés elejétől fokozatosan léptek el a hazai csapattól, amit egészen a meccs lefújásáig fenntartottak, így kialakítva a 11 gólos győzelmet.

Balmazújvárosi KK - DVTK 28-39 (12-18)


NB II. Észak-kelet, 4. forduló

Balmazújvárosi KK - DVTK 28-39 (12-18)

Balmazújváros, Balmazújvárosi Rendezvénycsarnok

Játékvezetők: Móré Tamás, Pásztor Attila János

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve

Molnár András vezetőedző: A Srácok ismét minden dicséretet megérdemelnek, hiszen végig küzdöttek a mérkőzés során! De meg kell fejtenem az okait annak, hogy a végen miért hibázunk olyan sokat, hiszen ez már a harmadik ilyen mérkőzés. Ettől függetlenül a győzelmet nem kell megmagyarázni, ugyanilyen mentalitással kell tovább harcolni és örülök, hogy ismét tudtam mindenkinek játéklehetőséget adni. Gőzerővel készülünk a szerdai Magyar Kupa találkozóra, ahol mindent próbálunk majd megtenni a Kecskemét ellen. Nekik megyünk, és a cél a továbbjutás, szeretnénk meglepetést okozni. Szeretem az ilyen kihívásokat, és úgy látom, hogy a srácok is, akiknek bízok a vagányságukba. Megpróbáljuk az oroszlán bajszát picit meghúzni!

A 11 gólos balmazújvárosi sikerből Csörgő Zsombor 10 góllal vette ki a részét, köztük kilenc akcióval, Saláta Domonkos és Kohlrusz Levente 7-7 találatig jutott, míg Torma Antal 50 százalékos hatékonysággal védett.

Molnár András csapatára október 5-én, szerdán Magyar Kupa forduló vár a Herman Ottó Gimnázium Tornatermében 19:30-tól a Kecskeméti TE ellen, amit követően a Kazincbarcika SE érkezik bajnoki fordulóra a diósgyőriekhez szombaton.