A DVTK U17 az első mérkőzést a Dunakanyar csapata ellen játszotta. Lassan kezdett a diósgyőri csapat, és végül nem sikerült felébrednie a szett végére sem, így az ellenfél 25:15-re nyert. A második szettben már felpörgött a játék, magabiztosabban és ponterősebben röplabdáztak a diósgyőri lányok, de sajnos ez sem volt elég a győzelemhez: 29:27-re ismét a Dunakanyar nyert. A harmadik szett elejétől agresszívebb játékot játszva és kézben tartva az irányítást csapatunk megnyerte a játszmát, így három szett után 2:1 arányban vezetett a Dunakanyar. A negyedik szettben is domináns játékot mutatott a DVTK, aminek meg is lett az eredménye, sikerült 2:2-re kiegyenlíteni a mérkőzést. A véghajrát mentálisan és fizikálisan is jobban bírta a csapat, így 3:2-es DVTK győzelem született.

A második mérkőzésen a Jászberény ellen lépett pályára Szabó Éva csapata. Bár itt is lassan pörgött fel a DVTK, végülmindhárom szettben vezetve, magabiztosan győzött a csapat 3:0-ra.
 

Szalayné Sebők Éva U17 Országos Serdulő Bajnokság II. osztály,  1. forduló

2022. 10. 01. (Jászberény)
DVTK U17 - Dunakanyar 3:2
DVTK U17 - Jászberény 3:0

Vezetőedzői értékelés

dr. Szabó Éva:
Mindkét mérkőzést nagyon álmosan kezdtük, de aztán szépen összeért a játékunk. Annak külön örülök, hogy a második mérkőzésen minden játékosnak lehetőséget tudtam adni. Gratulákok a lányoknak, nagyot küzdöttek ezen a napon.

A csapat tagjai

Horváth Lili
Bari Csenge
Mátyás Zsófia
Németh Barbara
Bódis Blanka
Cservenyák Kinga
Farkas Fanni
Csáki Dóra
Takács Bernadett
Vanczák-Laczkó Dorina Léda
Harsányi Zita
vezetőedző: dr. Szabó Éva
másodedző: Surányi István