Beharangozó 2022. október 25., kedd

Szerdán megkezdi szereplését a Női Magyar Kupában a DVTK

Kezdetét veszi a Röplabda Női Magyar Kupa 2022/2023-as kiírása. A legjobb 16 közé kerülésért a DVTK a Gödöllői RC csapata ellen vív majd oda-visszavágós párharcot. Az első mérkőzést október 26-án, szerdán rendezik Monoron.

Szerdán megkezdi szereplését a Női Magyar Kupában a DVTK


A Női NB I. osztály küzdelmei után a Magyar Kupa 2022/2023-as kiírása is elrajtol a héten. A DVTK a legjobb 16 csapat közé jutásért a Gödöllői RC együttesével küzd majd meg, a párharcot oda-visszavágós formában vívják a csapatok. Az első összecsapásra október 26-án, szerdán 20 órai kezdettel kerül majd sor, a visszavágót október 31-én, hétfőn rendezik a DVTK Arénában.

Női Magyar Kupa 2022/2023

2022. október 26., szerda (Monor, Városi Sportcsarnok)
20:00 Gödöllői RC - DVTK

2022. október 31., hétfő (Miskolc, DVTK Aréna)
20:00 DVTK - Gödöllői RC

Mérkőzés előtti nyilatkozatok

Németh Szabolcs (vezetőedző): "Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, hiszen minden fronton a lehető legtovább szeretnénk jutni az idei szezonban. Nyilván tisztában vagyunk a realitásokkal, hogy a Kupában a következő körök során már tőlünk erősebb csapatok ellen kell majd bizonyítanunk. Ugyanakkor most még maximálisan erre a meccsre koncentrálunk. Az ellenfelünk tavaly az NB I. élmezőnyéhez tartozott, jól összerakott csapatuk van. Ennek ellenére nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, győzni utazunk erre az odavágóra. A csapattal és a szakmai stábbal sok munkát fektettünk abba, hogy felkészüljünk erre a mérkőzésre, remélem, a pályán mutatott produkció ezt visszatükrözi majd, és sikerül győzelemmel hazatérni, ami egy nagy lépéssel közelebb vinne minket a célunkhoz: a továbbjutáshoz."

Kundrák Eszter: "Szerdán elkezdődnek a Magyar Kupa küzdelmek számunkra is,amit már nagyon várunk. Olyan csapattal fogunk találkozni, akikkel egy bajnokságban is szereplünk, így ez remek erőfelmérő is lesz nekünk. Nagyon bízok benne, hogy továbbjutást könyvelhetünk majd el, ezért mindent is meg fogunk tenni. Oda-visszavágós lesz ez a forduló, így a második meccsen hazai pályán már a szurkolóink előtt is be tudunk majd mutatkozni."