Az elfogadott és tervezett változtatásokkal aktualizált menetrend ezen az oldalon érhető el.

Elfogadott változtatások

2022. november 6-án, vasárnap az M4Sport TV közvetíteni kívánja a Sopron Basket-DVTK HUN-Therm NBI/A-csoportos találkozót, amely így 14.05-kor kezdődik majd Sopronban.

Szintén a magyar bajnokság keretében a kiírthoz képest egy nappal később, 2022. november 13.-án, vasárnap 17.15 perckor fogadja a DVTK HUN-Therm az E.on ELTE BEAC csapatát, közvetlenül a DVTK-Nyíregyháza labdarúgó mérkőzés befejeződése után.

Az Euroligában az azt követő héten a törökországi Mersinbe látogat a DVTK HUN-Therm. Mivel mindkét csapat vasárnap játssza le aktuális bajnoki fordulóját, emiatt itt is egy nappal hátrébb tolódik a meccs, így november 16-án,  szerdán mérkőznek meg a felek.

Szintén a nemzetközi sorozatot érinti, hogy megegyezés született egy pályaválasztói jog cseréről is: 2022. december 8-án, csütörtökön Miskolc helyett Gironában játszik majd a DVTK HUN-Therm, míg a második meccs január 31-én, kedden a DVTK Arénában kerül majd megrendezésre.

Tervezett változások

A hazai DVTK labdarúgó mérkőzések kezdési időpontjának változása miatt idén december 11-én, vasárnap 15 óra helyett 18 órai kezdésre tervezzük módosítani a Ludovika Csata elleni magyar bajnoki feldobását.

A Basket Landes kérésére egy nappal korábban, december 21-én szerdán játsszuk le az Euroligában a francia csapat elleni találkozót, így a Vasas Akadémia elleni bajnoki találkozónkat várhatóan 2023. február 3-án vagy 4-én tudjuk pótolni.

A spanyol Perfumerias Avenida is azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy csütörtökről szerdára hozzuk előre az egymás elleni miskolci Euroliga mérkőzést, így várhatóan 2023. február 22-én fogadjuk a Salamanca együttesét.

Emellett a Mersin elleni miskolci meccs időpontját is tervezzük egy nappal előre hozni január 25. szerdára, mivel azt követően szombaton Pécsett bajnoki meccs, utána pedig kedden Euroliga forduló esedékes.