A diák II-es korcsoport szabadfogású diákolimpiájának Zalaegerszeg adott otthont, ahol három diósgyőri fiatal is szőnyegre lépett. Az 50 kilogrammosok versenyében Bíró Vince az ezüstéremig menetelt, míg Baráth Milán az ötödik lett a súlycsoportban. Szintén a dobogó középső fokára állhatott fel Lovas Marcell is, aki a 63 kg-osok mezőnyében versenyzett.

A diák I-esek szintén szabadfogású diákolimpiája Budapesten, az ESMTK szervezésében került megrendezésre, ahol a 32 kg-osok mezőnyében Baranyai Gábor éppen lemaradt a dobogóról és az ötödik helyen zárt.

A hétvégén a piros-fehérek kadet versenyzői is szőnyegre léptek, méghozzá a csehországi Trinecben, ahol 8 ország 223 indulója szállt harcba az érmekért a nemzetközi meghívásos versenyen. A diák korcsoportban Balázs Zea (52 kg) megállíthatatlan volt és a győzelemig menetelt, míg Kósik Evelin (57 kg) a kadétoknál ezüstérmet szerzett. A fiúk mezőnyében is szépen teljesített a DVTK, hiszen Bíró Balázs (92 kg) és Szinay Szabolcs (80 kg) révén két újabb aranyérmet szereztek, amivel összesen négy medáliával utazhattak haza.

Diák II. korcsoport Országos Szabadfogású Diákolimpiai - Zalaegerszeg

50 kg

2. helyezett Bíró Vince

5. helyezett Baráth Milán

63 kg

2. helyezett Lovas Marcell

Diák I. korcsoport Országos Szabadfogású Diákolimpiai Döntő - Budapest

32 kg

5. Baranyai Gábor

Kadet korcsoport Meghívásos Nemzetközi Birkózó Verseny - Trinec

Diák korcsoport leány

52kg 1. helyezett Balázs Zea

Kadet korcsoport leány

57kg 2. helyezett Kósik Evelin

Kadet korcsoport fiú

80kg 1. helyezett Szinay Szabolcs

92kg 1. helyezett Bíró Balázs

A képen (balról-jobbra): Baráth Milán, Bíró Vince, Lovas Marcell (versenyzők), Lakatos Győző, Bacsó Alex (edzők).