Összefoglaló 2022. november 19., szombat

Női futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Budaörs 2-5 (1-2)

Hazai pályán folytatta szereplését az NB I.-es női futsal bajnokságban a DVTK-Vénusz csapata. A piros-fehérek végül nem tudtak pontot szerezni a Budaörs elleni összecsapáson.

Női futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Budaörs 2-5 (1-2)


Női Futsal NB I., 9. forduló

DVTK-Vénusz - Budaörs 2-5 (1-2)

Miskolc, Városi Sportcsarnok, 50 néző. Játékvezető: Suszter Gábor (Szabóné Katona Brigitta, Skarupa Tamás).
DVTK-Vénusz: Putnoki Z. - Fukler-Váradi C., Kóka J., Molnár E., Gyarmathy F. Csere: Lipták A., Visnyánszki D., Boda N., Veréb V. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Budaörs: Pető B. - Fábián R., Oláh B., Koch F., Kajdy J. Csere: Sitku Zs., Tóth E., Balázs-Hegedűs R. Vezetőedző: Soltész Levente. 
Sárga lap: Molnár E. a 26., Kajdy J. a 36. percben. 
Gólszerző: Koch F. (0-1) a 8., Molnár E. (1-1) a 14., Koch F. (1-2) a 14., Oláh B. (1-3) a 30., Fábián R. (1-4) a 32., Fábián R. (1-5) a 37., Lipták A. (2-5) a 39. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Fájdalmas vereséget szenvedtünk, de a játékosok ebből is tanulhatnak. Végtére is meg kell érteniük, hogy a győzelem vágya és a mérkőzéseken tett erőfeszítés nem mindig elég a sikerhez. Ehhez szisztematikus edzésmunkára is szükség van. Eddig nem sikerült erről minden játékosomat meggyőzni, a lélektanuk még az NB II.-es szinten maradt. Jól tartottuk magunkat, de ahogy a fáradtság jelei látszottak, úgy nőtt a hibák száma is. A tapasztalt ellenfél pedig ezt ki is használta. Sajnos ezúttal még a kapusunk remek teljesítménye sem segített. A bajnokság nagy része még előttünk áll, úgyhogy bőven van lehetőségünk a javításra.