Összefoglaló 2022. november 21., hétfő

LU19: FTC - DVTK 8-0 (4-0)

Az erőviszonyoknak megfelelő eredménnyel zárult a Ferencváros és a Diósgyőri VTK U19-es leány bajnokija. Bánföldi Zoltán együttesének nem sikerült megnehezíteni a zöld-fehérek dolgát.

LU19: FTC - DVTK 8-0 (4-0)


Országos LU19-es Bajnokság, 12. forduló

Ferencvárosi TC LU19 - Diósgyőri VTK LU19 8-0 (4-0)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont, 50 néző. Játékvezető: Pusztai Gergely (Mátéffy Dénes, Félegyházi Márton).
Ferencvárosi TC LU19: Horváth K. - Együd B., Kovács L., Fehértói D., Czinege E., Vincze B., Schmidt V., Orosz E., Madarász L., Nyiri L., Skultéty T. Vezetőedző: Marco Dell’Elce. 
Diósgyőri VTK LU19: Varga E. - Somogyi D., Horváth L., Garabecz V., Papp S., Vadász V., Havasi B., Kiss D., Szolomájer L., Veres V., Zahár F. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 
Csere: Vadász V. helyett Dervalics D. az 54., Fehértói D. helyett Hevesi J. a 64. percben. 
Sárga lap: Szolomájer L. az 50. percben. 
Gószerző: Orosz E. (1-0) a 4., Nyiri L. (2-0) a 23., Kovács L. (3-0) a 33., Czinege E. (4-0) a 35., Vincze B. (5-0) a 49., Schmidt V. (6-0) az 53., Czinege E. (7-0) a 61., Nyiri L. (8-0) a 76. percben. 

Marco Dell’Elce: - Nagyon különleges hét volt ez számunkra, úgy kellett felkészülnünk a meccsre, hogy több játékos is hiányzott, mert betegek és sérültek voltak. De tényleg fel kell ismernünk, hogy az a néhány lány, aki a hétvégi mérkőzésre maradt, a legjobbját nyújtotta, és karakteres játékot játszott. Bár a végeredmény nem teljesen ezt tükrözi, de ez egy férfi mérkőzéshez hasonló volt, sok kemény összecsapással, és egy olyan csapat ellen, amely a végéig harcolt. Gratulálok a lányoknak, most az utolsó két meccs vár ránk a karácsonyi szünet előtt, amire abban a reményben készülünk fel, hogy sok játékos felépülésére számíthatunk.

Bánföldi Zoltán: - A mérkőzést jól kezdtük, de sajnos egyéni hibákból gólokat kaptun,k ami negatív hatással volt a csapatra. A létszámhiány   és a minőségbeli különbség miatt nem tudtam változtatni a csapaton, aminek az egyenes következménye a vereség.