Összefoglaló 2022. november 21., hétfő

LU13: Gyöngyös - DVTK 1-0 (0-0)

Egyetlen gól született Gyöngyösön, ahol a Diósgyőri VTK LU13-as csapata vendégszerepelt. Az egy évvel idősebbek regionális bajnokságában ezúttal hazai győzelem született.

LU13: Gyöngyös - DVTK 1-0 (0-0)


Regionális LU14-es Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 11. forduló

Gyöngyösi AK LU14 - Diósgyőri VTK LU13 1-0 (0-0)

Gyöngyös, 20 néző. Játékvezető: Dajkó Tamás.
Gyöngyösi AK LU14: Szalai E. - Rajna V., Csenteri I., Kormos B., Urbán K., Nagy-György E., Tóth F., Szalma S., Ertsey Zs. Csere: Tóth K., Nagy A. Vezetőedző: Ecsegi Zoltán. 
Diósgyőri VTK LU13: Ádám H. - Dudás Cs., Szabó J., Stumpf B., Kisgergely M., Balla F., Kriston M., Balla G., Csikós E. Csere: Tóth L., Jancsó A., Egri E. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Gólszerző: Kormos B. (1-0) a 72. percben. 

Volodymyr Kolok: - A végeredménytől függetlenül a lányok jó teljesítményt nyújtottak Gyöngyösön. Ráadásul több meghatározó játékosunk betegség vagy sérülés miatt ezúttal nem tudott pályára lépni. Az ellenfelünk fizikálisan erősebb volt, mégis kiegyenlített meccset játszottunk. Nagy volt a küzdelem a pálya középső részében, jól védekeztünk, és a gyöngyösi kapu előtt is volt lehetőségünk a gólszerzésre. Egy sajnálatos hiba miatt alul maradtunk, a látottak alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, bízom benne, hogy itthon majd visszavághatunk a Gyöngyösnek.