„TI VAGYTOK A LEGNAGYOBBAK!” Az Ultras Diósgyőr kezdeményezésére, a DVTK támogatásával, közösen, az év végéhez közeledve nagyszabású jótékonysági akciót szervez a beteg gyerekekért!

Barátunk, Ferenci Gábor kislánya, Dia (a képen) a tavalyi esztendőben, nagyon fiatalon, kisiskolásként daganatos betegségben hunyt el. Az apa, Gábor az emlékének adózva, lévén komoly versenyzői múlttal is rendelkező harcművész, megfogadta, hogy 100.000 fekvőtámaszt teljesít.

Az utolsó 100-at a Diósgyőr szurkolóival és a DVTK sportolóival együtt szeretné lenyomni december 3-án, a Haladás elleni mérkőzést megelőzően, a DVTK Stadion előtti téren.

Közös gondolkodásunk alapján jött az ötlet, hogy a már 9 éve megkezdett év végi gyűjtését még magasabb szintre emelve, jótékonysági akciót szervezzünk az eseményhez kötve, és kérjük Szurkolótársainkat, hogy ezúttal egy nagyon komoly anyagi támogatást nyújtsunk, együtt a B-A-Z. Megyei Kórház GYEK Onkohematológiai és csontvelő transzplantációs osztályának, ahol sok időt töltött, harcolt a betegség ellen Gábor kislánya, Dia, és most is vannak ott olyan beteg kisgyerekek, akiknek ezzel a segítséggel a gyógyulását segíthetnénk elő, esetleg sajnos utolsó időszakait könnyíthetnénk meg.

Az Ultras Diósgyőr tehát pénzgyűjtést indít a mai naptól, várhatóan a Siófok elleni idei utolsó meccsünk előtti napig, december 10-ig.

Nincs más dolgod, mint kérünk arra, hogy anyagi lehetőségeid szerint utalj egy összeget a DSZK (Diósgyőri Szurkolók Közössége)

11600006-00000000-83461268, illetve külföldi utalás esetén:

HU26116000060000000083461268

számlaszámára, és a közlemény rovatba tüntesd fel, hogy „FEKVŐTÁMASZ”!

Újabb információkért és az „emberi pillanatokért” figyeld és kövesd az Ultras Diósgyőr, valamint a DVTK kommunikációs felületeit, támogasd Te is a GYEK beteg gyerekeinek gyógyulását, és üzenjünk nekik együtt:

TI VAGYTOK A LEGNAGYOBBAK!!!