Szalayné Sebők Éva U17 OSB II. osztály középszakasz, II. forduló

Az első mérkőzést a Szolnok csapata ellen játszotta a DVTK. Az első szettet 25:21 megnyerték a diósgyőri lányok, majd a második szett nagyon szorosra sikeredett, ezt a Szolnok csapata végül behúzta 25:23-ra. A harmadik szettben ismét szoros csatában a DVTK fiataljai győztek 25:22-re, a negyedik szett pedig újfent a Szolnoké lett. (25:19). Az utolsó, mindent eldöntő szettben a DVTK csapata hatalmas küzdelemet produkálva 15:13-ra megnyerte a játékrészt, így 3:2 arányban megszerezte a győzelmet is.

DVTK-Szolnok SPC 3:2

A második mérkőzésen a Kertvárosi SE csapata ellen léptünk pályára. Kiegyensúlyozott játékkal a DVTK nyerte az első szettet 25:17-re. A második szettben azonban elfogyott a koncentráció, így alulmaradt a csapat 25:21 arányban. A harmadik szettben mindkét csapat hatalmas küzdelmet folytatott a győzelemért, de ezt a diósgyőri lányoknak sikerült megszerezni 27:25-re. A negyedik játékrészre elfogyott a lányok ereje, így a Kertváros kerekedett felül 25:14-re. Ismét következett a mindent eldöntő utolsó szett ahol, 6:1-re is vezettet a KSE, de a DVTK csapata hatalmas energiákat mozgosítva, mindent erejüket beleadva megfordították az eredményt és 15:11-re megnyerték az ötödik szettet.

DVTK- KSE 3:2

A csapat tagjai

Horváth Lili
Bari Csenge
Mátyás Zsófia
Németh Barbara
Bódis Blanka
Dulai Flóra
Vanczák-Laczkó Dorina Léda
Harsányi Zita
Farkas Fanni
Vadászi Vivien
Kőhalmi Virág
Tóth Emese
Aggod Zsófia
Tóth Hanga

Vezetőedző: dr. Szabó Éva

Edzői értékelés

dr. Szabó Éva: Nagyon izgalmas és küzdelmes hétvégén vagyunk túl. Mindkét mérkőzésünk nagyon hosszúra sikeredett és borzasztóan elfáradtunk. Hullámzó volt a teljesítményünk és talán ezért is alakult így a játékunk, de a véghajrákban mindkét alkalommal nagyon koncentráltan és fegyelmezetten játszottunk, így megtartottuk veretlenségünket a középszakaszban.