Beharangozó 2023. január 24., kedd

Jegyek a DVTK HUN-Therm - CBK Mersin mérkőzésre

Január 26-án 18 óra 10 perctől ismét Euroliga-mérkőzés a DVTK Arénában: a sűrű januári meccsnaptár következő eseményeként a török CBK Mersin együttese látogat majd Diósgyőrbe. A mérkőzéssel kapcsolatos jegy-, és bérletinformációkat cikkünkben gyűjtöttük össze.

Jegyek a DVTK HUN-Therm - CBK Mersin mérkőzésre


Euroliga B-csoport  11. forduló

2023. január 26., csütörtök (Miskolc, DVTK Aréna)
18:10 DVTK HUN-Therm - CBK Mersin

Elstartolt a DVTK HUN-Therm dobóversenye, gyere és dobd be magad te is!

Mindened a kosárlabda? Rajongsz a DVTK HUN-Therm csapatáért?
Szeretnéd másoknak is megmutatni a tudásod, és közben értékes DVTK Kosárlabda relikviákért és meccsenként 100 000 Ft-os pénznyereményért játszani? Ha igen, akkor van egy szuper hírünk számodra!
 
Legutóbbi mérkőzéseinken nagy érdeklődés mellett zajlott a DVTK HUN-Therm dobóversenye, több exkluzív ajándékcsomag és számos sál már gazdára is talált!
Január 26-én, csütörtökön Euroliga-mérkőzésen a török sztársapattot, a CBK Mersint fogadjuk, ismét adott lesz hát a lehetőség, hogy kedvenceid helyére lépj az Aréna centerpályáján a dedikált kosárlabdáért, csapatmezért, bemelegítő pólóért, DVTK-s sapkáért, vagy akár a vigaszágon is megszerezhető, limitált kiadású DVTK HUN-Therm Euroligás sálak egyikéért!
 
Hogy bekerülj a mérkőzésenként kisorsolt négy szerencsés versenyző közé, nincs más dolgod, mint leadni a nevezésedet a a DVTK Aréna recepciója melletti NEVEZÉSI PONTON a meccskezdést megelőző egy órán belül.
 
És ez nem minden! Csaptunk névszponzora, a HUN-Therm 1 000 000 forintos fődíjat ajánlott föl azon szerencsés versenyzőnknek, akit az összes szabályos nevezést leadó részvevő közül sorsolunk ki a szezon legvégén.

Ne légy bátortalan, hangold magad a versenyzésre, gyakorold a kosárra dobást, nevezz és ha a szerencse is melléd áll, próbáld ki magad kedvenc csapatod pályáján a DVTK Arénában! A részletes játékszabályzatot a DVTK Aréna weboldalán találod.

Jegy- és bérletinformációk

Jegyárak a 2022/2023-as kosárlabda szezonra

                       Elővételes jegyek                   Meccsnapi jegyek
Hely      Online elővétel     Pénztári elővétel     Online meccsnapi     Pénztári meccsnapi
Lelátó             1500 Ft             1800 Ft             2000 Ft              2500 Ft
VIP Normál           15 000 Ft           15 000 Ft           20 000 Ft            20 000 Ft
VIP Normál Álló           10 000 Ft           10 000 Ft           15 000 Ft            15 000 Ft
VIP Exclusive           24 000 Ft           24 000 Ft           30 000 Ft            30 000 Ft

 

Hat éves kor alatti gyermekek számára a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, viszont regisztrációs jegyet szükséges váltani a részükre, amit a DVTK Aréna recepcióján lehet megtenni.

A 2022/2023-as szezonban a szurkolói bérletek ára egységesen 15 000 forint. VIP bérletek a VIP Nagyterembe 150 000 forintba, a VIP "Exclusive" kisterembe 250 000 forintba kerülnek. A bérletek névre szólnak, a személyazonosságot a biztonsági szolgálat munkatársai a beléptetés során ellenőrizhetik.

Jegyeket és bérleteiket személyesen kedd-péntek 8:00 és 18:30 között a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség megvásárolni. Online vásárlásra a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség, az online megvásárolt jegyek kedvezményes árúak.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online megvásárolt bérletek mellé hagyományos bérletkártya nyomtatására nincs lehetőség! A vásárlás után megkapott PDF dokumentumon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is le lehet olvastatni a beléptető kapunál, azt külön kinyomtatni nem szükséges. A kapott dokumentumon lévő vonalkódot ne osszák meg senkivel, mert akkor előfordulhat, hogy nem tudnak belépni vele!

Jegyek és bérletek az idén - a tavalyi szezontól eltérően - a J, K és L szektorokba is vásárolhatók!

A DVTK Aréna szektorbeosztása

Ultra szektor: A és B szektorok
Palánk mögötti szektorok: C, G, H szektor
Keleti oldal (kispadok mögötti rész): D, E, F szektor
Nyugati oldal: J, K, L szektor
Vendégszektor: I szektor
 

Megközelítés és parkolás

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6. A.

Kapunyitás: 17:10

Megközelítés

A DVTK arra buzdítja a szurkolókat, hogy a mérkőzések iránt várható nagy érdeklődésre való tekintettel válasszák a tömegközlekedést, és érkezzenek időben a mérkőzésre!

A DVTK Aréna villamoson utazva közelíthető meg a legegyszerűbben. Az 1V (Tiszai pályaudvar – Felső Majláth) vonalon a „DVTK Stadion” vagy a „Bulgárföld városrész” megállóknál leszállva már gyalogosan, egy perces séta után elérhető az Aréna főbejárata.

Autóbusszal az 1-es, az 53-as és az 54-es vonalon közlekedve lehet eljutni az Arénához; a „Bulgárföld városrész” megállónál leszállva már gyalogosan, egy perces séta után elérhető az Aréna főbejárata. A mindenkor aktuális menetrendek elérhetők az MVK Zrt. oldalán.

A DVTK Aréna személyautóval is megközelíthető az Andrássy Gyula utcán keresztül.

Parkolás

Parkolni a DVTK Aréna közvetlen környezetében lehet. Amennyiben nem ütköznek a DVTK Aréna rendezvényei a DVTK Stadion rendezvényeivel, abban az esetben a stadion keleti és déli parkolóit is használhatják a szurkolók. Kérjük a DVTK Arénába érkezőket, hogy az Akadémia előtti és melletti útszakaszt, valamint a Diósgyőri Uszoda melletti parkolót hagyják szabadon!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat, valamint azok szurkolóinak szidalmazásától, és semmilyen esetben se használjanak pirotechnikai eszközöket!