Összefoglaló 2023. február 5., vasárnap

DVTK-Vénusz - TFSE 1-6 (0-2)

Vendégsiker született a Női Futsal NB I., 15. fordulójának miskolci mérkőzésén. A DVTK-Vénusz csapata a jó erőkből álló TFSE együttesét fogadta. A piros-fehérek számára ezen a délutánon a szépítésre futotta.

DVTK-Vénusz - TFSE 1-6 (0-2)


Női Futsal NB I., 15. forduló

DVTK-Vénusz - TFSE-Bestrong 1-6 (0-2)

Miskolc Városi Sportcsarnok, 50 néző. Játékvezető: Szabóné Katona Brigitta (Skarupa Tamás, Vígh  Imre).
DVTK-Vénusz: Fukler-Váradi C. - Visnyánszki D., Kóka J., Putnoky Z., Molnár E. Csere: Boda N., Lipták A. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
TFSE-Bestrong: Kovács Sz. - Kota G., Folk Zs., Varga A., Gruber B. Csere: Kovács N., Kókány R. Vezetőedző: Csernai Gábor László. 
Sárga lap: Lipták A. a 17., Kóka J. a 22., Kota G. a 22., Fukler-Váradi C. a 35. percben. 
Piros lap: Gruber B. a 36. percben. 
Gólszerző: Kovács Sz. (0-1) a 15., Gurber B. (0-2) a 20., Kota G. (0-3) a 21., Gruber B. (0-4) a 30., Kókány R. (0-5) a 35., Molnár E. (1-5) a 37., Folk Zs. (1-6) a 38. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Mindössze hat mezőnyjátékossal tudtunk kiállni. Közülük hárman nem voltak teljesen egészségesek, betegséggel bajlódtak. Ennek ellenére az első félidőben sokáig álltuk az ellenfél rohamait, pedig válogatott játékosok is szerepelnek náluk. Sajnos a szünet előtt megkaptuk a második gólt, ami visszavetette a csapatot. A második félidőben érezhetőek voltak a fáradtság jelei, ekkor már nem tudtuk tartani a lépést a jóval tapasztaltabb TFSE-vel. A kapusunk nagyszerűen védett, a meccs legjobb teljesítménye az ő nevéhez fűződik. A már-már hősies teljesítménye ellenére hat gólt kaptunk és alulmaradtunk. A vereséget némelyesebb szebbé tette, hogy a becsületgólt az azért sikerült megszerezni.