29 indulóval 8 csoportban kezdődött meg az év harmadik régiós MDL fordulója, ahonnan hét piros-fehér dartsos kvalifikált a 16 fős főtáblára, míg Varga Gergely, Rakaczki Arnold és Kriston Szabolcs a 17. helyen zárt.

Az egyenes kieséses szakaszban Sviderszki Dávid és Kulifai Gergely is csapattársától kapott ki szoros, hat- és hét leges csatában, így a kilencedik helyen zártak. A negyeddöntőben öt diósgyőri dartsos is harcba szállt a négy közé kerülésért. Kürti Áron első fordulós 4:2-es sikere után sajnos nem bírt a későbbi győztessel, Kamenyiczki Tibor hat leges győzelme után döntő legben maradt alul, míg Dupcsák Istvánnak csapattársa állta az útját, amivel így az ötödik helyen végeztek.

Az elődöntőkben Lévay Máté nem tudta megszerezni ötödik győzelmét és bronzérmes lett csakúgy, mint Nagy Viktor, aki 4:3 arányban hajszál híján maradt le a fináléról, ám ismét a dobogón zárt.

A régiós ranglistán Nagy Viktor egy arany- és két bronzéremmel vezet három forduló után, akit Dupcsák István követ. Az országos döntőt érő első kilenc helyen tanyázik még az elmúlt két év ranglista ezüstérmese Kürti Áron, Lévay Máté, Sviderszki Dávid és Kamenyiczki Tibor.

A következő, negyedik fordulót március 31-én ismét a DVTK otthonában rendezik majd.