Beharangozó 2023. április 7., péntek

Ma Győrben játszik bajnoki elődöntőt a DVTK HUN-Therm

Április 7-én, nagypénteken 17 órától Győrben kezdi meg a bajnoki elődöntős szereplését a DVTK HUN-Therm. Az egyik fél két győzelméig tartó párharc első mérkőzését az Egyetemi Csarnokban rendezik majd, a visszavágó április 9-én lesz a DVTK Arénában. A győri összecsapás előtt Völgyi Péter mondta el várakozásait.

Ma Győrben játszik bajnoki elődöntőt a DVTK HUN-Therm


Tippmix Női NB I. A csoport rájátszás, elődöntő 1. mérkőzés

2023. április 7., péntek (Győr, Széchenyi István Egyetemi Csarnok)
17:00 SERCO UNI Győr - DVTK HUN-Therm

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: A magyar bajnokság elődöntőjében a Győrrel fogunk megküzdeni a döntőbe jutásért. Mindkét csapat a nemzetközi porondon való szereplés mellett kiegyensúlyozott alapszakaszt zárt, pár pont döntött a pályaelőnyről.
A Magyar Kupa döntőjében elszenvedett sérülések miatt itt is, ott is lesznek hiányzók. Győrben egységesen játszva támadásban, fegyelmezett védekezéssel lehet nyerni.
Nagyon szeretnénk döntőt játszani és előrébb lépni a tavalyi bronzéremhez képest, ehhez kell idegenben is nyerni, ami a bennünket elkísérő szurkolóink segítségével sikerülhet csak.
 Nagy csata várható, igazi rangadó, ahol a kiegyenlített erőviszonyok miatt a pillanatnyi forma dönthet a továbbjutásról.

Mérkőzéssel kapcsolatos információk

Helyszín

Széchenyi István Egyetemi Csarnok
9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 1.

Közvetítés

A találkozót a mindigTV GO élőben közvetíti majd.

A szervezett szurkolói csoportok közleménye

A DVTK és a kosárlabda szakosztály névadó szponzora, a HUN-Therm, valamint a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda közös szervezéssel két szurkolói buszokt indít Győrbe, a SERCO UNI Győr - DVTK HUN-Therm női kosárlabda bajnoki elődöntő párharc első mérkőzésére! A buszokra a jelentkezés véget ért, mindkét busz megtelt. Hajrá, Diósgyőr!