Beharangozó 2023. április 9., vasárnap

Ma a DVTK Arénában játszik bajnoki elődöntőt a DVTK HUN-Therm

Húsvétvasárnap újra dupla meccs várunk minden diósgyőri szurkolót a DVTK Sportligetben: férfi labdarúgóink a DVTK Stadionban 16 óra 30 perctől a Békéscsabát fogadják, míg a DVTK HUN-Therm csapata 18:30-tól a DVTK Arénában látja vendégül a SERCO UNI Győrt a bajnoki elődöntő visszavágóján.

Ma a DVTK Arénában játszik bajnoki elődöntőt a DVTK HUN-Therm


Tippmix Női NB I. A csoport rájátszás, elődöntő 2. mérkőzés

2023. április 9., vasárnap (Miskolc, DVTK Aréna)
18:30 DVTK HUN-Therm - SERCO UNI Győr

Az egyik fél két győzelméig tartó párharcában a SERCO UNI Győr csapata vezet 1-0-ra.

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: Női mezőnyben ritkának számító, pontgazdag, magas színvonalú, egylabdás mérkőzésen szenvedtünk vereséget az elődöntő első mérkőzésén.  Volt esélyünk a győzelemre, de jobban kell teljesítenünk a szabad labdákért vívott harcban, túl sok második esélyt hagytunk a Győrnek. Ahogy megyünk előre a párharcban, egyre inkább a küzdelem fog dominálni, a sűrű meccsidőpontokhoz az Euroligában hozzáedződtünk. Szükség is lesz erre a tapasztalatra, hiszen ellenfelünk nagyon gyors iramot próbál diktálni és mélyebb a rotációja. Hazai pályán minden erőnkkel harcolni fogunk az egyenlítésért, életben akarjuk tartani a döntős álmainkat. Győrben is nagyon odatették magukat a szurkolóink, holnap hazai pályán együtt megtehehetjük a következő lépést.

Újra dupla meccs a DVTK Sportligetben!

Húsvétvasárnap is lesz kinek szurkolni, hiszen újra dupla meccsel várunk mindenkit a DVTK Sportligetben! Férfi labdarúgóink a DVTK Stadionban 16 óra 30 perctől a Békéscsabát fogadják, míg női kosárlabdázóink 18:30-tól a DVTK Arénában látják vendégül a Győrt. Jegyek már mindkét mérkőzésre vásárolhatók!

Merkantil Bank Liga 30. forduló

2023. április 9., vasárnap
16:30 Diósgyőri VTK - Békéscsaba 1912 Előre (Jegyek)

Tippmix Női NB I. A csoport elődöntő 2. mérkőzés

2023. április 9., vasárnap
18:30 DVTK HUN-Therm -  SERCO UNI Győr (Jegyek)